Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Активіста, який заважав Януковичу-молодшому,залишили в ізоляторі

 Ворошиловський районний суд Донецька подовжив термін затримання в ізоляторі тимчасового тримання до 10 діб Костянтину ЛАВРОВУ - активісту, який виступав проти будівництва, розгорненого корпорацією «МАКО». Про це кореспонденту УНІАН повідомила адвокат активіста Тетяна ІВАНОВА, яка захищає інтереси К.ЛАВРОВА під час слідства. За її словами, суд 23 червня подовжив затримання К.ЛАВРОВА до 10 діб «без будь-яких аргументацій і пояснень». «Ніяких аргументацій, чому Костянтину ЛАВРОВУ подовжують утримання (в ІТТ), в постанові суду не було взагалі. Хоча особу його встановлено, зі слідством він співпрацює, свідчення надає, на очних ставках свідчення дає, допит був – він свідчення дав. Тобто ніяких аргументів, чому подовжили», - сказала Т.ІВАНОВА.
14

Коментарі

126.06.11, 02:27

Треба домагатися від БЮТу щоб вони постійно моніторили ці порушення прав людини і беззаконня і інформували ПАРЕ про злочини, які чинять наші так звані правоохоронні органи.

    226.06.11, 07:35Відповідь на 1 від viktor67

    Треба домагатися від БЮТу щоб вони постійно моніторили ці порушення прав людини і беззаконня і інформували ПАРЕ про злочини, які чинять наші так звані правоохоронні органи. История любым полна коварством,
    но так я и не понял, отчего
    разбой, когда творится государством,
    название меняется его.(гарик)....и это уже не преступления....

    а охрана правопорядка

      327.06.11, 14:36

      Яблучко від яблуньки!