хочу сюди!
 

Тетяна

43 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 38-45 років

День журналіста чи день холуя?



 Так сталося, що сьогодні в ранці подивися новини і написав замітку.... Але потім побачив, що на УП Сергій Лещенко написав статтю з тим же заголовком і тому свою замітку не став викладати тут в ЖЖ, щоб не звинуватили в плагіаті. Але поміркувавши вирішив все таки викласти так як на мою думку сьогодні був остаточно перейдений рубікон і від сьогоднішньої реакції і дій журналістів на ту подію яка сьогодні сталася, буде залежати яка в нас буде журналістика в майбутньому і чи у нас будуть як факт незалежні журналісти.
Може замітка і дуже емоційна, але вибачатись за неї не буду. А всіх журналістів які приїхали в Межигір'я і просто чесних журналістів поздоровляю з професійним свято. Наснаги Вам і творчості....

Сьогодні в Україні відзначаеться професійне свято «День журналіста».
І сьогодні в Україні відбулася знакова подія. Журналістам сьогодні добре харкнули в обиччя не просто плюнули, а жирно гарно відхаркнувшись, щоб назбирати якомога більше не тільки слини, а і зелених соплів і все це виплиснули в обличчя українській журналістиці в особі тих журналістів які приїхали пікетувати Межигір’я.
В свій час на початку квітня нардеп від Партії Регіонів «гармоніст» Ян Табачник висловив свою думку про журналістів: «Це холуї, що обслуговують своїх хазяїнів. Я це прекрасно знаю. 85% журналістів у нашій країні займаються цим!»
А сьогодні влада в особі Президента України Віктора Януковича остаточно дала зрозуміти всім, що підтримує позицію «гармоніста» Табачника. Правда обставлено все було з квітами і тортом для журналістів, щоб їм було солодше проковтнути той клубок нечистот які їм влада харкнула в лице.
А за це їх ще і спікер ВР Литвин покатає по Дніпру на теплоході, щоб вони відчули повними легенями смак професійного свята «День Жрналіста». Чи все таки «День Холуя»????
Але це вже вибирати самим журналістам, що вони в цей день будуть святкувати…


EndryX 06.06.2011
22

Коментарі

16.06.11, 18:37

Раніше в нас були українці Тютюнники, а тепер гидомирні жиди табачники...

    Гість: Світанок

    27.06.11, 07:02

    Дякую Східняку за допис. А автору так скажу: Ось сьогодні Ви мене порадували і за це я вам уклінно дякую. Замітка на всі 100%. Може трішки жорсткувата, але в ній все правильно і справедливо сказано, і головне вчасно. Познаходив і перелопатив все, що було написано по цій темі. Немає меж моїй , бо це в якійсь мірі відноситься і до мене (в свій час працював фоторепортером) і було таке відчуття, що це і мені, як ви кажете, харкнули в обличчя. Колись давно, під час кривавої епопеї Полпота і Енсарі теж був подібний випадок і тоді закипіло все світове співтовариство і... Людство існує, а Полпотовщина зникла з лиця землі. Так буде і з нашими "полпотами". Історія має схильність повторюватись. Я вірю, що народ України скаже своє слово.

      Гість: ТарасЧупринка

      37.06.11, 07:43Відповідь на 2 від Гість: Світанок

      Люди різні. Одні із журналістів відмовилися від торта межигірського козла. Інші із запльованим обличчям плазували перед проффесором скімлячи від передчуття щасливої можливості вірнопіддано лизнути його в тил.
      Моя думка така, - ця бандота заслужила персональні ліхтарі на Хрещатику і столипінські краватки. СЛАВА УКРАЇНІ !

        Гість: lkjmn

        47.06.11, 09:40Відповідь на 1 від Gaydamaka

        Раніше в нас були українці Тютюнники, а тепер гидомирні жиди табачники...100%

          57.06.11, 11:59

          День холуя...

            67.06.11, 15:34