Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

«Я скажу всю правду про систему Путіна»

Відома французька журналістка і режисер документального кіно Манон Луазо про війни, розв’язані Росією на Кавказі, та про уроки своєї подруги Анни Політковской.

Вона схожа на сполохану екзотичну пташку. Мініатюрна, яскрава, рухлива. У неї сяючі очі й така сама усмішка. Її важко, майже неможливо уявити в підвалах знищеного Грозного, в роздовбаному автобусі, що втікає від куль російських снайперів, у натовпі демонстрантів, яких розганяє московський спецназ. Проте вже 15 років Манон Луазо фільмує злочини кремлівської влади. До України вона приїхала як член журі 8-го Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA, який нещодавно відбувся в Києві.
На Заході здебільшого воліють не знати правду про Росію. У цьому виявляється і страх перед нею, перед її військовою міццю, що відроджується. Неабияке значення має і величезна пропаганда іміджу РФ, у який вкладають безмежну кількість нафтодоларів. Мене у Франції навіть звинуватили в тому, що я перекручую позитивний образ Росії. А потім були отруєння та смерть Алєксандра Літвінєнка. І телекомпанія, для якої я працюю, запропонувала мені розширити стрічку про Анну, зробивши фільм про путінську систему. Я погодилася, але сказала, що він буде не лише про систему, а й про людей, завдяки яким я люблю Росію, про тих, із ким ця система розправилася. Дуже важко бачити у своєму записнику імена людей, яких уже немає. Тому моїм завданням було показати Заходу, хто такий Путін. Щоб там розуміли, що в Росії нічого не змінилося, що жорстокі й криваві традиції СРСР і КДБ живі. Я це знаю на власному досвіді: коли знімали стрічку «Серійні вбивства в країні Путіна», за нами велося цілодобове стеження.


Читати повністю



http://www.ut.net.ua/World/20638
18

Коментарі

114.04.11, 22:48

    Гість: R0mmel

    214.04.11, 22:57

    смілива і чесна жінка. Тільки це "глас вопіющего". Ті західні єврокурви за газ під кацапів ляжуть і на все очі закриють. Плювати їм на правду.

      314.04.11, 23:00Відповідь на 2 від Гість: R0mmel

      смілива і чесна жінка. Тільки це "глас вопіющего". Ті західні єврокурви за газ під кацапів ляжуть і на все очі закриють. Плювати їм на правду.Не скажіть! І захід іноді перечитує власну історію!!! Може, нарешті, інтуїція Европі щось таки підскаже!!!

        Гість: R0mmel

        414.04.11, 23:05Відповідь на 3 від Julia Taneta

        Захід мовчав, коли підчас Голодомору туди йшли ешелони з зерном з України. Захід зробив вигляд, що не знає, хто перекрив газ на кордоні з Україною 2 роки тому. Захід зробив вигляд, що в Україні пройшли чесні і демократичні вибори. Жидокарлики Сракозі, Берлусконі і стара лярва Меркель пиляють газове бабло з кремлівськими жидокарликами. Їм тільки б своя дупа в теплі була, так само як і населенню тих країн

          Гість: R0mmel

          514.04.11, 23:09Відповідь на 3 від Julia Taneta

          Я пам"ятаю "газовий" ефір Шустера 2 роки тому. Сидить якийсь там чех, схожий на сову, кліпає очима, починає про те, що вони мерзнуть, іт.д. А Шуфрич у нього запитує, чому вони, знаючи про те, що Україна не крала і не перекривала газ мовчать. Воно, падло, знову починає лопотати про "ну ми ж мерзли, ну ми ж мерзли..." Тьху, а ж в жидовізор плюнути хотілось

            614.04.11, 23:30Відповідь на 5 від Гість: R0mmel


            Європа, як врешті і весь світ, не вчиться на своїх помилках. Вони думають про свою сьогоденну вигоду, не помічаючи тієї дупи, куди вони поступово залазять, змазані російським "вазеліном".
            З іншого боку - чому вони мусять переживати за нас більше ніж ми переживаємо за себе(?)

              714.04.11, 23:31

              Прочитав.Страшно - про події в Грузії.Ця кремлядська сволота,ні перед чим не зупиниться.

                Гість: front242

                815.04.11, 00:48

                Дякую. Корисне інтерв'ю.

                  Гість: RealSam

                  915.04.11, 04:04

                  Європейські бюрократи від ситого життя зовсім втратили здатність критично оцінювати події.... На гітлера теж спочатку не реагували, думали само пройде.... Ага, пройшло....
                  Політика московії є ніщо інше, як неонацизм....

                    анонім

                    1015.04.11, 08:18

                    Журналістка гідна поваги і шани. Нажаль, у нас таких нема. Одні продажні курви. Що Піховшик, що Коробова, що Ліщінський. А ще купа підкурвівків. Одні матюки та брехня на замовлення "папіків" та "мамок". А якщо є і десь парочка чесних та непідкупни, так їх або затирають або відправляють в чужі країни, аби дома не заважали.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна