Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

Шахтарські міста Луганщини залишилися без хліба!

У містах Луганської області тимчасово, через відсутність борошна, зупинилися хлібозаводи. За повідомленнями наших активістів з міста Свердловська, заводський хліб у продаж не надходить, населення в паніці, така ж ситуація у м. Ровеньки та ін, влада намагається компенсувати недолік в хлібобулочній продукції поставками з Луганська, але цього не вистачає, тому що завезення здійснюється малими партіями.

Фактично стотисячні шахтарські міста залишилися без хліба.
У цій ситуації, використовуючи борошно із завищеною ціною, приватні пекарні пропонують до реалізації свою продукцію, але у даному випадку ціна за батон коливається в середньому від 5 до 7 грн.

Одна з версій, яка обговорюється в народі звучить так: нас спеціально привчають до високої ціни, дивляться на реакцію людей, якщо все пройде гладко, то незабаром і хлібозавод буде відпускати продукцію за такою ж ціною.

У нашу організацію звернулися мешканці Свердловська, в основному жінки, з пропозицією організувати 8 березня у стін мерії акцію протесту з каструлями і таким чином висловити свій протест діям влади, а так само висловити свою думку з приводу реформ і покращення життя вже завтра.

К. Ільченко
СОГ «Трудовий Рух «Солідарність»

Майдан.
13

Коментарі

Гість: R0mmel

16.03.11, 12:18

А нічо, зроблять буханку по 10 грн, а Віктархвьодорич пообіщає, що зробить по 8, а ще русскій язик, і вони за ньго ще раз з радістю проголосують

    26.03.11, 12:27Відповідь на 1 від Гість: R0mmel

    А нічо, зроблять буханку по 10 грн, а Віктархвьодорич пообіщає, що зробить по 8, а ще русскій язик, і вони за ньго ще раз з радістю проголосуютьЦе точно!

      36.03.11, 13:45

      Зловтішатися не варто. Просто Донбас є добрим прикладом того, до яких наслідків доводить ПР керування. Не впевнений, що у нас в Києві через кілька років не буде приблизно те ж саме. Насправді киянам нічим пишатися. Нас позбавили виборів, позбавили райрад, позбавляють київської землі та чистого повітря, а громадськість все це хаває. Тож можемо константувати, що ми з луганчанами йдемо у одному напрямку.

        Гість: Agad

        46.03.11, 13:55

        Тока что с Ровенек звонили, таки хлеба нету

          56.03.11, 14:06Відповідь на 3 від viktor67

          Зловтішатися не варто. Просто Донбас є добрим прикладом того, до яких наслідків доводить ПР керування. Не впевнений, що у нас в Києві через кілька років не буде приблизно те ж саме. Насправді киянам нічим пишатися. Нас позбавили виборів, позбавили райрад, позбавляють київської землі та чистого повітря, а громадськість все це хаває. Тож можемо константувати, що ми з луганчанами йдемо у одному напрямку.Ми не зловтішаємося. Ми констатуємо факти.

            66.03.11, 14:16Відповідь на 5 від блогер

            Це було риторичне зауваження
            Я сам нещодавно публікував тут аналогічний матеріал
            http://blog.i.ua/community/662/653773/

              76.03.11, 22:07Відповідь на 1 від Гість: R0mmel

              не всі тут такі як Вам здається....

                86.03.11, 22:10

                нас мало, але ми є.....

                  97.03.11, 20:07

                  Эту страну погубит коррупция!!!

                    Гість: Лютый Гриня

                    109.03.11, 02:30

                    Слава віктархфьодричу за покращення життя вже сьогодні!!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна