хочу сюди!
 

Natalia

43 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Росіяни пропонують українцям підзаробити в Інтернеті

Я очам не повірив:). Невже таке можливе? Але ж людина свідчить!

Активно працюючи у блогосфері, я не одразу зрозумів логіку "коментаторів", якими вона аж кишить. Хоча відчувалася певна їхня узгодженість. Особливо, коли це стосувалося українсько-російських стосунків, євроінтеграції України чи, не дай Бог, НАТО. В інтернетпросторі часто появлялися матеріали про замовленість цих коментарів, про роботу цілих бригад "коментаторів" головним завданням яких є або дискредитація автора чи його думки, або внесення деструкції у дискусію, щоб вона не відбулася, або просто засмічення дискусійного поля різного роду інформаційним сміттям.

І ось знайомий звернув мою увагу на свідчення того, що це не домисли. На блозі Андрія Хатановича появився матеріал, який, на мою думку, вартий уваги спільноти блогерів – Блог Андрія Хартановича. Щоб не мали ілюзій, не сприймали це інформаційне сміття всерйоз – це я жартую.

Але разом з тим, такий стан справ ставить ряд проблем і перед дискутуючим співтовариством і перед адміністраторами сайтів. З одного боку маємо свободу слова, з іншого от такі організовані структури.

І про свободу слова – нею найкраще колись скористалися більшовики і нацисти – щоб потім її повністю знищити.

Та повернімось до Блогу Хатановича:

"РОСІЯНИ ПРОПОНУЮТЬ УКРАЇНЦЯМ ПІДЗАРОБИТИ В ІНТЕРНЕТІ. ПОРАЦЮВАТИ ПРОТИ УКРАЇНИ НА ФОРУМАХ.

Jan. 22nd, 2011 at 12:38 AM

Война не шуточная, видать. В бытность еще относительной молодости я волонтерствовал в ряде организаций так или иначе поддерживающих русскую общину в Украине или же занимающихся популяризацией русской культуры.

Видимо, тогда и попал на карандаш к различного рода функционерам от этих структур. Проверяя электронную почту обнаружил письмо от этих "товарищей", где предлагалось поучаствовать в проекте "Русский дом" и даже предусматривалось недурственное финансовое вознаграждение.

Я связался с представителем – и вот что с этого получилось. Во-первых, мне сообщили.что пора менять отношение к России и возможному союзу двух братских народов на просторах интернета. Поинтересовались – являюсь ли активным пользователем Сети и посещаю ли форумы. На что я ответил утвердительно. Тогда мне пояснили суть вопроса. А он оказался прост – я выбираю на свой вкус 1-2 форума, где активность высока, плюс мне рекомендуют еще один – где мне необходимо развивать положительный имидж Российской Федерации, их лидеров, процессов интеграции, показывать пагубность "западного" вектора развития для Украины, особенно внимание уделялось развенчиванию образа Бандеры, Шухевича и т. д. Я должен создавать темы типа – СССР-2, У Бандери остаточно відібрали Героя, В Украине назревает революция, Сталин как личность в истории, Никитка Михалков говорит об объединении России и Украины. и т.д.

Мне будет предоставлен методический материал, приблизительные "болванки" текстов. Одно из условий – IP-адрес должен быть только украинский. Оплата фиксированная,через веб-мани, и премии,если темы будут переходить на другие форумы. Вот такая вот война. После этого я прошелся по большинству украинских форумов и понял, что таких предложений было сделано десятки, а то и сотни – и они приняты. Война из сети началась. Боже храни Украину!

©

http://blogs.pravda.com.ua/authors/voznyak/4d4671351d2b4/

17

Коментарі

12.03.11, 12:38

Я цю статтю читала ще в січні. А нещодавно спробувала перевірити. І дійсно, після моїх коментарів на захист опозиції посипались від деяких коментаторів обурливі звинувачення опозиції з використанням явних заготовок, які не витримують жодної критики. Але ж спрацьовує така активність. Справді складається таке враження, що народ дійсно підтримує нинішню владу і ненавидить опозицію. То влада знає на що викидає такі кошти. Це ідеологічна війна!

    22.03.11, 12:42Відповідь на 1 від ЯКриворожанка

    Я це зрозумів ще з 2004 року, коли зіткнувся з масованими нападами на Ющенка. З тої пори веду власну агітаційну діяльність %) Контакт - пройдений етап, там вже є комірка "наших" На черзі - і.юа

      32.03.11, 12:47Відповідь на 2 від jlondon

      Так а я про і.юа і кажу. На Фокусі ті ж самі персонажі. Якщо хочуть облаяти, ховаються під маскою клона. Але почерк залишається той самий.

        42.03.11, 12:52Відповідь на 3 від ЯКриворожанка

        Ото й потрібно створити (або знайти, якщо вже є) свій опір моССкальській пропаганді %)
        А там дивись, вже є ініціативна група, яка може й на мітинг піти

          52.03.11, 13:07Відповідь на 4 від jlondon

          А вона хоч і неорганізовано,але вже існує. У мене була можливість посидіти в блогаг два дні не наскоками, а з детальним ознайомленням деяких коментаторів. То це сформувало уявлення про справжніх і заказних коментаторів. В залежності від теми вискакують то одні, то інші. Іноді так сперечаються, як на базарі.

            62.03.11, 13:13Відповідь на 5 від ЯКриворожанка

            Так, існує - вже бачив. Але якщо ПЛП (чи як його там) повернути ПРОТИ них... Результат буде досить цікавим

              72.03.11, 13:18Відповідь на 6 від jlondon

              А іноді воно так і виходить (саме собою). Українці ж не дурні!

                82.03.11, 13:20Відповідь на 7 від ЯКриворожанка

                Ну да, коли в малопомітній гілці починають гнобити тебе, називати нациком, то чи не краще звернутись до однодумців, щоб допомогли відбитись?

                  92.03.11, 13:28Відповідь на 8 від jlondon

                  А якщо застосувати контр удар і самим наскоки робити на "ворожі" блоги? Без червоних квадратиків може не обійтися! Але чи варте воно того? Може краще з весняним настроєм відразу на вулицю?

                    102.03.11, 13:29Відповідь на 9 від ЯКриворожанка

                    Щоб розпочинати контратакувати, потрібно трохи попрацювати в команді, тоді зможемо розробити власну стратегію нападу %)

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна