Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Анастасия

41 рік, риби, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

Що далі буде?

Цей кліп демонструє радикалізацію суспільства. Причому радикалізацію молоді - молодість завжди перемагає старість (це закон природи). Найцікавіше те що вся влада представлена стариганами - Янукович (60 років), Азаров (63 роки)... Що вони можуть дати молоді - вони відстали від сучасного світу років на 30, що вони можуть дати українцям - вони-ж не мають жодної краплі української крові? Що може дати Донбас? - Купу сміття, що зветься металобрухтом, або вугілля яке дешевше зовсім не видобувати, а може тотальне старіння населення цього регіону, чи найбільшу смертність в Україні? Донбас - це промисловий регіон а-ля Уганда - рабські умови праці та надзвичайно швидке старіння населення, багатії-олігархи та (пост-)комуністичні чиновники, що стали новою місцевою аристократією. Донбас - це не вчорашній день, це позавчорашній день. Це регіон який міг-би бути лідером в 60-х, 70-х - але не пізніше. Сучасному світу потрібні інформаційні технології та агропромисловий комплекс - це все є на Заході та Півдні, але не в Донбасі. Донбас - це найбідніший, дотаційний регіон який вважає що годує інших, Донбас - це вимерші міста Луганщини та Донеччини, це повальне пияцтво в місцевих селах та регіон пенсіонерів. У нього нема майбутнього. А тим часом Західні регіони демонструють зростання народжуваності - на Заході вже більше молоді аніж на Сході і з кожним днем ця різниця зростає. А що далі? Далі - вибух, який можна відстрочити, але не зупинити. Антиукраїнський режим Януковича-Азарова нездатний протриматися довго.
19

Коментарі

131.01.11, 00:24

    анонім

    231.01.11, 01:55

    Дякую друже за замітку Додав до обраного)))

      331.01.11, 08:33

      Не треба списувати Донбас остаточно з рахунку, хоча велика доля правди в сказаному є.

        431.01.11, 08:37Відповідь на 3 від Горностай_

        Аби врятувати Донбас в нього треба переселяти молодь - а де її взяти? В нас з цим дефіцит. Можна звичайно пересилити мігрантів із якихось країн Африки - але тоді там почнеться нове Косово, а достатньо власної молоді Україна нематиме мінімум років із 20-30. Тому на протязі цих років це буде найдотаційніший регіон - де на 2 пенсіонерів буде приходитися 1 працюючий.

          531.01.11, 08:40

            анонім

            631.01.11, 13:55Відповідь на 4 від Independence

            Аби врятувати Донбас, потрібно винищити донецьких кровосісів бюджетних коштів.

              анонім

              731.01.11, 13:56

              смолоскипна хода +1

                анонім

                831.01.11, 14:29

                "вся влада представлена стариганами - Янукович (60 років), Азаров (63 роки)..." до речі, для цього явища є відповідний термін - геронтократія, - форма державного управління, в якій влада знаходиться в руках тих, хто за своїм віком перевершує основний вік працездатного населення країни.
                Революції в Тунісі, Єгипті, Ємені - це якраз і є повстання проти геронтологічних корумпованих режимів.

                  91.02.11, 11:15

                  А на заході ніби вже все так і гаразд?

                  Робочих місць мало. Майже в кожній родині хтось працює постійно десь у ЄС або Москві. Єдиний плюс -- набагато міцніші релігійні традиції трохи стримують розпад моралі.

                  У центрі теж не все ОК. У Чернігівській, Сумській, Житомирській областях -- у глухих місцях далеко від доріг -- деякі села представлені парою бабусь, усі інші або померли, або виїхали в великі міста. Алкоголізм "процвітає"...

                    101.02.11, 13:04

                    Наша влада дограється з народом, як цього вже добилась в деяких арабських країнах. Тільки в Україні на жаль бракує такої маленької деталі як гордості і сміливості кавказьких народів