Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Вибори: три тижні потому

http://sna.in.ua/?p=5817 Вже минуло три тижні після закінчення місцевих виборів. Для українських організованих соціал-націоналістів ці вибори не минулися дарма. Соціал-Національна Асамблея взяла участь у виборах. На Київщині зокрема у місті Васильків, де вибори проходили досить складно, а політичне протистояння часто переростало у силове, була досягнута домовленість між місцевим осередком політичної партії “За Україну!”, СНА, Спілкою Офіцерів України та Радою старійшин Василькова, згідно якої від місцевого осередку партії “За Україну” висувалися кандидатами у депутати члени СНА. В результаті був складений, погоджений і висунутий список із 22 кандидатів в депутати Васильківської міської ради від партії «За Україну!» половину з яких є членами Соціал – Національної Асамблеї – Організації «Патріот України». Вибори у місті Васильків проходили жорстко, на межі силового протистояння. Соціал-націоналісти по суті були у Василькові єдиною антирежимною силою. Супроти СНА у Василькові виступили і ліві і ті хто називає себе “правими” чи навіть “націоналістами”. Комуноліберальний союз пішов на все щоб завадити соціал-націоналістам потрапити у місцеву раду. Проте ні доноси в міліцію, ні скарги найвищому керівництву держави, ні масове розповсюдження антинаціоналістичної пропаганди не завадила людям зробити свій вибір на користь проукраїнських, патріотичних сил. Результати виборів приголомшили і комуністів, і лібералів які досі не можуть оговтатися від нищівної, розгромної поразки. Партією «За Україну!» було здобуто 6 депутатських місць у Васильківській міській раді. Зокрема депутатами у Василькові стали: член виконкому СНА Ігор Мосійчук та командир Київського крайового осередку Організації «Патріот України» Сергій Бевз. Партія «За Україну!» здобула друге місце у міській раді Василькова по кількості депутатських мандатів. Це є найбільший успіх серед місцевих осередків партії “За Україну” у Київській області здобутий за рахунок активної роботи агітаторів соціал-націоналістів.
Фракція "За Україну! За Васильків!" до якої входять члени СНА

Після оголошення виборів ряд антиукраїнських діячів у місті Васильків принишкли, мабуть сподіваючись уникнути народного гніву, дехто намагався робити недолугі спроби скасувати результати місцевих виборі. Суди різних рівнів розглянувши більше двох десятків позовів про скасування виборів у Василькові встановив, що вони пройшли честно і прозоро з повним дотримуванням чинного законодавства про місцеві вибори. Проходження соціал-націоналістів у місцеві органи влади для комуністів та лібералів є неприйнятним і загрозливим для їхнього подальшого політичного існування. Злякавшись поступу соціал-націоналізму на Київщині, отримавши поразку і несприйняття населенням, за звичкою будь-яких антиукраїнських сил, ліберали та комуністи звернулися за допомогою у боротьбі з соціал-націоналістами до зовнішніх чинників. Так 19 листопада проплачена група комуністів та лібералів пікетувала амбасади Ізраілю, США, Польщі, Російської Федерації та представництво Євросоюзу з проханням до цих країн «Освободить Васильков от фашизма» маючи на увазі Соціал – Національну Асамблею вплив якої серед васильківської громади дуже високий.

Напередодні коли Соціал – Національні Профспілки України підтримувані сотнями васильківських підприємців пікетували Верховну Раду України з вимогами не ухвалювати Податковий кодекс васильківські комуністи і ліберали (Фронт змін та інш.) побігли скаржитись на соціал – націоналістів автору цього кабального кодексу Миколі Азарову. Дані події в черговий раз вказують на той факт, що режим внутрішньої окупації мало чим відрізняється від окупації зовнішньої. Вказують на те, що ліберали і комуністи втрачаючи владу готові звати на допомогу чужинців – окупантів. Організовані соціал – націоналісти мають використовувати слабкості системи для того щоб не виправити їх, тому що вся сучасна система є помилкою, а знищити її, і побудувати соціал-націоналістичне суспільство. Ми вже почали це робити. Зокрема у місті Василькові. У повній мірі цього можна буде досягнути лише після здобуття влади у всій України! І це неодмінно станеться бо комуно – ліберальна система приречена на поразку, а Україна приречена на велич та процвітання! Борись за свою країну!
4

Коментарі