хочу сюди!
 

Татьяна

57 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Пройшов Форум націоналістів



21 лютого 2009 року у Львові відбувся Форум націоналістичних сил, присвячений 80-річчю створення ОУН. Ініціатором та організатором проведення форуму виступила координаційна рада націоналістів західних областей України. У форумі взяли участь представники ОУН (р) і ОУН (м), КУН, ВО "Свобода", УНА-УНСО, Української партії, багатьох громадських організацій з 9-ти областей та міста Києва. Всього – близько 600 учасників. Робота форуму розпочалася з благословення владик УГКЦ та УПЦ КП.

Доповідь "ОУН. Вчора, сьогодні і завтра" виголосив Ярослав Сватко (http://www.maidan.org.ua/static/mai/1235230684.html).

"Панове, кращих часів не буде, якщо ми не відмовимося від своїх інтересів на користь української ідеї", – заявив під час Форуму Герой України Юрій Шухевич.

Як підсумковий документ Форуму було затверджено Меморандум націоналістичних сил, яким націоналістичні політичні та громадські організації Львівської, Івано-Франківської, Тернопільської, Рівненської, Хмельницької, Житомирської, Закарпатської, Волинської областей, Буковини та Києва висловили готовність об'єднатися у єдину політичну силу.

Меморандумом задекларовано, що вирішальним напрямом діяльності націоналістів є політика українського державотворення. Першочерговими заходами, які планують здійснити та ініціювати націоналістичні політичні сили України, має стати зміна виборчої системи – перехід на відкриті виборчі списки та президентсько-парламентську форму правління. "Необхідно здійснити децентралізацію у бюджетній та організаційно-управлінській сферах місцевого самоврядування. Нагальною є потреба збалансування повноважень усіх гілок влади", – йдеться у Меморандумі.

Також Меморандум передбачає реформування судової гілки влади, законодавче закріплення статусу борців за незалежність України, законодавче унеможливлення будь-яких форм людиноненависництва (фашизму та комуно-більшовизму), створення сприятливих умов для малого та середнього бізнесу, оздоровлення фінансово-банківської системи, запровадження страхових засад у системі охорони здоров'я.

За словами заступника голови Конгресу Українських Націоналістів Миколи Пшевлоцького, націоналістичні сили країни вже зробили перший крок до об'єднання – створили координаційну раду націоналістичних сил України.

Юрій АНТОНЯК
http://www.ukrnationalism.org.ua/news/?n=3608

"Майдан".
13

Коментарі

Гість: ZloyBober

124.02.09, 09:18

Пшевлоцький-чисто украинская фамилия.

    анонім

    224.02.09, 09:21

    а когда же вы перестаните передирать новостные ленты??

      324.02.09, 12:13

      Накінець дочекались якогось коструктиву по обєднанню. Подивимось що з цих ініціатив получиться

        424.02.09, 20:38

        законодавче унеможливлення будь-яких форм людиноненависництва (фашизму та комуно-більшовизму),про нацизм скромно умолчали...

          Гість: M@ESTRO

          524.02.09, 21:12

          У форумі взяли участь представники ОУН (р) і ОУН (м), КУН, ВО "Свобода", УНА-УНСО, ГУМ, БУМ, ДРУМ, КУРУМ, ХУРУМ, ДЫРДЫМ, КЫРДЫМ, ПУРКУМРобота форуму розпочалася з благословення владик УГКЦ та УПЦ КП, КПУ, КП(б),КГБ,СБУ

            626.02.09, 09:09

            а Одеська, Миколаївська, Донецька, Харківська, Днепропетровська, Чернігівська області що не Украіна? Коли вас вже менше стане??