Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Українська музика (спокійна 2)

Шановні колеги, гарних усім вихідних!

1. Групу The Hardkiss представляти не обов'язково — вона є популярною серед української молоді. Започаткували групу солістка Юлія Саніна та її креативний чоловік — бородань Валерій Бебко. Пізніше продюсери підказали їм орієнтуватися в тому числі на англомовну аудиторію. Група має хороші перспективи стати знаменитими за Заході й навіть хотіла поїхати на Євробачення-2016, але Джамала їх перемогла у фіналі відбору. Барабанщик Kreechy (Крічі) завжди виступає в масці. Інші теперішні учасники — Роман Скоробагатько та Клим Лисюк. Кліп Ви, мабуть, бачили.



2. Вінничани Євген Мартинюк та Катерина Титченко співають у стилі "романтичне інді". Їхні пісні спокійні, мелодійні й теплі. Ось послухайте.



3. Легендарна одеська російськомовна група Flёur цього року таки розпалася. Однак одна з її двох співзасновниць Олена Войнаровська (родом із Миколаєва) має й сольні проекти: Мой розовый фашистик (МРФ), Amurekimuri, ВЕГА...



4. Сусана Алімівна Джамаладінова після перемоги на Євробаченні-2016 стала топ-зіркою в Україні та стала відомою за кордоном. Народилася вона в Киргизстані, має кримськотатарсько-вірменське етнічне походження. Закінчила музичне училище в Сімферополі, а консерваторію — в Києві. Зараз у творчості Джамали простежується певний сум, оскільки в рідному для її предків Криму зараз самі знаєте які проблеми.



5. Дмитро Іващенко народився у Дружківці Донецької області, закінчив Донецьку музичну академію та Харківський університет, потім брав участь у багатьох талант-шоу. Зараз живе й працює в Києві. На відео він разом із партнерками співає свою улюблену пісню.



До нових зустрічей!

40%, 2 голоси

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

20%, 1 голос

40%, 2 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
6

Коментарі

121.10.17, 11:07

....1

    221.10.17, 15:02Відповідь на 1 від НеЖриМоэСало5

      321.10.17, 15:26

      Усігда пажалуста.