Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

Україна вистояла і вистоїть

Україна була, є і буде надійним транзитером блакитного палива, яке надходить з Росії і транспортується до європейських споживачів. На цьому наголосив сьогодні на брифінгу заступник Глави Секретаріату Президента України Андрій Гончарук.

Він підкреслив, що останні заяви російського керівництва щодо газових відносин на адресу України є некоректними і висловив сподівання, що у російської сторони «вистачить мудрості і практичного погляду», щоб припинити вигадки аргументів щодо ненадійності України у питанні транзиту газу.

А. Гончарук наголосив, що у взаєминах і діалозі між партнерами не може бути такої тональності висловлювань та коментарів. «Такого спілкування Україна, щонайменше, не сприймає. Україна сприймає діалог рівноправний. Саме в партнерському діалозі можуть бути вирішені найскладніші питання», – сказав заступник Глави Секретаріату.

Він також нагадав, що Україна, не дивлячись на досить-таки складну ситуацію всередині країни, пішла на свого роду гуманітарну акцію – постачання газу Молдові та Болгарії з власних резервів. «Дванадцять останніх днів показали, що Україна серйозно підготувалася до цієї ситуації, розуміючи, що перебіг подій може бути будь-яким. І Україна – я собі дозволю такий вислів – вистояла і вистоїть у цьому газовому тиску», – заявив А. Гончарук.

Відповідаючи на запитання, А. Гончарук наголосив, що не може бути й мови про приватизацію української газотранспортної системи і приналежність української ГТС не підлягає обговоренню. «Стосовно дискусії довкола газотранспортної системи, то мова про передачу у власність чи в оренду йти не може. Мова може йти тільки про взаємовигідне співробітництво щодо використання цієї системи», – сказав А. Гончарук.

Заступник Глави Секретаріату Президента також повідомив, що Президент України наразі проводить зустріч з Головою правління НАК «Нафтогаз України» Олегом Дубиною, тема якої – поточна ситуація щод врегулювання газової кризи. Насамперед, за його словами, обговорюється виконання та практична реалізація технічного завдання з моніторингу транзиту російського газу до країн Європи.

Пам'ятайте про газ. Не купуйте російських товарів!
http://maidanua.org/static/viol/1230840572.html

"Майдан".
12

Коментарі

112.01.09, 17:36

не купуйте, не дивіться, не читайте...нізя, нізя, нізя..
а продавати зя?

    212.01.09, 17:38Відповідь на 1 від лисичка Na-ta

    мона

      Гість: АМБАл

      312.01.09, 17:40

      Бля, да это бред полнейший нэ купуваты росийське, ты шо, Петя, тебя шо в детстве уронили? Ептв, ты че несешь, пропагандист хренов, причем тут возня с газовыми кранами к товарам, торговле и вообще отношению к российскому народу.Ты че, ушлепок?

        412.01.09, 17:42Відповідь на 2 від блогер

        монавах