хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Влада шоколадних яєчок тільки для фанатів кунілінгуса солодка

Екс-міністр оборони: дорога в нас одна - назад ідемо до совка
Георгий Майский 17 листопада 2015, 14:49
 1187
Екс-міністр оборони: дорога в нас одна - назад ідемо до совка


Сум і злість, лише такі почуття виникають після повідомлення у соцмережах від Анатолія Гриценко. «Міноборони планує провести «реформу» - відмовитися від аутсорсингу в забезпеченні продовольством і знову повернути в армію солдат-поварів, наряди на кухню, з чисткою картоплі, миттям тарілок, котлів і каструль», - таку інформацію розмістив він на своїй сторінці.

Новину повідомляє «Преса України».

Сум, бо ті, хто сидять на всіх щаблях і владних посадах не покращують життя простих українців, а лише всіляко намагаються його ускладнити. А злість, через те, що ми не можемо ніяк від них позбутися. Невже така наша карма.

Але повернемося до повідомлення Гриценко. Він пише, що Міноборони планує провести «реформу», тобто відмовитися від аутсорсингу в забезпеченні продовольством і знову повернути в армію солдат-поварів, наряди на кухню, з чисткою картоплі, миттям тарілок, котлів і каструль.

« Ідіоти! І повірте - це найм'якше, чим можна назвати горе-реформаторів. Які так і не усвідомили, що солдат - не раб і не дешева робоча сила. Солдат - це воїн, захисник Батьківщини. Його місце - не за котлом чи за мийкою посуду, місце солдата - на полігоні зі зброєю», - підкреслює екс-міністр оборони.

Продовжуючи думку, він розповідає, що 10 років тому його команда в Міноборони доклала великих зусиль, щоб зламати вкорінені віками-десятиліттями совкові стереотипи, тобто відмовитися від онуч і чобіт, від чергування «відповідальних» офіцерів у казармах на вихідні, від свинарників і хлівів у військових частинах, від нарядів на кухню і «дешевої» робсили. Як стверджує Гриценко, у ті часи пріоритетом визначили бойову підготовку, що дало свій результат в зростанні цих показників у кілька разів. Він також зазначив, що після нього змінився вже десятий міністр оборони, а совково-реформаторський запал лише посилюється.

«Американська, британська, інші армії НАТО, які реально і давно воюють, причому не на своїй території, а за тисячі кілометрів від місць постійної дислокації, на основі аутсорсингу забезпечують своїх солдат їжею і в мирних, і в бойових умовах. Забезпечують без рабства солдат і без нарядів на кухню. Забезпечують якісно, надійно і безперебійно. А ми - не спроможні?», - обурено висловився Анатолій Гриценко.

І одразу додав, що систему продовольчого забезпечення, яку його команда створювала, за минуле десятиліття не те що не вдосконалили, а навпаки - спотворили, починаючи з якості їжі й завершуючи «своїми» постачальниками, з шаленими накрутками й відкатами.

«Мені робити нову справу було легко, бо ні «своїх» постачальників, ні жодного власного бізнесу, не мав і зараз не маю. А їм важко. Замість того щоб вдосконалити систему аутсорсингу на основі передового досвіду армій НАТО - від неї хочуть відмовитися, на користь радянсько-російського совка.

Перший секс виявився невдалим - відмовитися від сексу назавжди?», - підвів риску під своїм постом екс-міністр оборони.

Нагадаємо, раніше «Преса України» повідомляла, що лідер партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко вказав владі на помилки, які вона робить стосовно українських політиків, вважаючи, що влада за своїм розсудом тлумачить Кримінальний кодекс України.

«Це не правосуддя – це вибірковість, «договорняки» по-їхньому. Корбана затримали. Кернес – на волі. Їх минуле по-бандитськи схоже. Але з початком російської агресії Корбан став патріотом, Гепа залишився ватником і знову агітує за дружбу з Росією. З ким домовилися/сторгувалися – той гуляє на волі, а ні – тоді команда «фас!» і сила закону», - зазначив Гриценко на своїй сторінці в соціальній мережі.

3

Коментарі