хочу сюди!
 

Людмила

49 років, риби, познайомиться з хлопцем у віці 46-60 років

Українські патріоти віддають життя за політичні помилки порохна

Ніякого перемир’я нема, «Білого» вбили пострілом з гранатомету – боєць (ВІДЕО)
Оля Гузенко 17 жовтня 2015, 18:26
 
Ніякого перемир’я нема, «Білого» вбили пострілом з гранатомету – боєць (ВІДЕО)


Новину повідомляє «Преса України».
На Дніпропетровщині поховали українського військовослужбовця Артема Горбенка, який загинув у зоні АТО під час так званого дотримання режиму тиші з боку бойовиків. Його побратим с позивним «Сивий» розповів, за яких обставин загинув боєць та чому про перемир’я не варто говорити.

У Дніпропетровську урочисто прощалися з бійцем Артемом Горбенком, який мав позивний «Білий» та загинув у зоні АТО. Він пішов добровольцем на фронт на служив у батальйоні «Азов», пізніше ввійшов до складу батальйону «ОУН».

Під час прощання журналістам одного з українських радіо вдалося взяти інтерв’ю у його побратима, який представився «Сивим». Він розповів, яке насправді «перемир’я» панує в зоні АТО.  

«Ніякого перемиря на Донбасі немає – це все фікція. Якщо немає масованих обстрілів якщо немає наступу ворога або потужних дій в плані оборони, то це зовсім не означає, що наступив якийсь мирний час. Буквально за 150-200 метрів уже стоять вороги. Вони виходять на відкриту місцину показують нам непристойні жести, кричать – ми їх чуємо – дуже образливі речі на адресу захисників України. Дуже важко стриматися, але ми стримуємося. Щоб ви розуміли, під бліндаж, в якому в ніч чергування був наш побратим «Білий», там з ним в бліндажі знаходилося ще двоє хлопців,  підійшов гранатометник і прямо в бліндаж вистрелив із гранатомету РПГ-7», - розповів «Сивий». 

Нагадаємо, у військовому протистоянні в зоні АТО загинув ще один захисник Вітчизни – Артем на прізвисько «Білий», який був фанатом футбольної команди «Дніпро». Ще двох солдат доставили в лікарню з тяжкими пораненнями.

5

Коментарі