хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Усі хитрощі москальські і порохнівські шиті білими нитками

Плотницький не витримав і наговорив зайвого про плани Путіна – блогер
Денис Марценко 08 жовтня 2015, 10:06
 
Плотницький не витримав і наговорив зайвого про плани Путіна – блогер


Про це він написав у соцмережі, передає новину «Преса України».
Лідер терористів «ЛНР» Ігор Плотницький відкрив мету Кремля у питанні мінських домовленостей і долі України, заявивши про необхідність заміни президента Петра Порошенка. У цьому переконаний блогер Денис П’ятигорець, який додає, що на Україну чекає гостре політичне напруження через тиск на Порошенка з боку бойовиків, Москви та деяких сил у Верховній Раді.

За словами П’ятигорця, напередодні Плотницький «не витримав і наговорив зайвого» на зборах сепаратистів. 

«Головна теза Плотницького – якщо Україна виконає всі умови Мінських угод, це призведе до зміни влади в Україні. І тільки тоді ми повернемося до її складу. Іншими словами, Плотницький визнав, що в Україні діє узгоджена з РФ політична група, яка буде вбивати рейтинг Порошенка, звинувачуючи його в зраді України через виконання Мінських угод. Так само ця група буде закликати до перевиборів (як мінімум у Верховну раду, як максимум – Президента)», - пояснив блогер.

Він прогнозує ще одну зустріч у нормандському форматі, адже головне протиріччя між Києвом та Москвою – повернення контролю над кордоном – залишилося невирішеним.

«Плотницький окреслив основне протиріччя з Україною – Порошенко вимагає контроль за кордоном до виборів, діряві – після виборів. Значить нас чекає ще одна зустріч Нормандської четвірки. Але найголовніше – нас чекає ще більше внутрішньополітичне напруження. І вже ніхто не приховує, хто за цим напруженням стоїть. Так що уважно стежимо, хто зараз буде вимагати перевиборів і хто найбільше буде горювати над «амністіями сепарам» і «особливим статусом», - додав П’ятигорець.

Напередодні ватажок «ЛНР» заявив, що внаслідок виконання мінських домовленостей і консультацій з бойовиками, Україна повинна змінитися. За нинішніх умов, коли українським президентом є Петро Порошенко, повернення територій Донбасу під владу Києва є неможливим.

6

Коментарі

18.10.15, 17:39

Плач за порохном явно замовний. Хто недозволив йому знайти і покарати вбивць Героїв Майдану? Хто не дозволив йому знайти і покарати винуватців трагедії Дебальцево, Іловайська, Донецького летовиська....хто, хто, хто