хочу сюди!
 

Sveta

34 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Живі...і слава Богу

Зниклі на кордоні з Кримом десантники 79-ї бригади заарештовані прикордонниками РФ
Олена Ярмолюк 07 вересня 2015, 20:25

Зниклі на кордоні з Кримом десантники 79-ї бригади заарештовані прикордонниками РФ


Російські прикордонники заявили про затримання в Криму трьох військовослужбовців 79-ї бригади Збройних сил України. За словами співробітників прикордонного управління ФСБ Росії, затриманим інкримінується незаконне перетинання державної кордону РФ.


Про це повідомляють російські ЗМІ, новину передає «Преса України».

Як стало відомо, інцидент з арештом відбувся на технологічній дамбі через озеро Сиваш. За свідченнями росіян, під час затримання українські військовослужбовці не мали при собі документів. 

«Військовослужбовці України повідомили, що вирішили поспілкуватися з російськими морськими піхотинцями, яких вони неодноразово бачили на іншому узбережжі Сиваша», - пояснили в прикордонуправління.

Згідно із заявами представників російського прикордонного відомства, українські солдати будуть притягнуті до адміністративної відповідальності за порушення режиму державної кордону Російської Федерації. Також прийнято рішення про передачу трьох затриманих прикордонним органам України. Як запевнили пресу в прикордонуправлінні РФ «десантники почувають себе добре, висловлюють бажання як можна швидше ввернуться на Україну».

Раніше ми повідомлялиДо пошуку зниклих поблизу кордону з окупованим Кримом військовослужбовців79-ї окремої аеромобільної бригади - старшого солдата Юрова А. В., солдатів Орленко А. А. і Мекшуна К. М., підключені співробітники Служби безпеки України. В даний час проводиться службове розслідування та з'ясовуються обставини події.

5

Коментарі

17.09.15, 21:06

Зниклі на кордоні з Кримом десантники 79-ї бригади заарештовані прикордонниками РФ ------ викрадені !!!! за що є стаття у карних кодексах всіх країн світу