хочу сюди!
 

Тетяна

43 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 38-45 років

Таки боїться.

Порошенко боїться появи в парламенті справжньої національної опозиції - Мосійчук
Соня Войченко 06 вересня 2015, 21:30
 
Порошенко боїться появи в парламенті справжньої національної опозиції - Мосійчук


Таку думку висловив нардеп від РДЛ Ігор Мосійчук, новину повідомляє «Преса України.
Президент України Петро Порошенко намагається перекласти відповідальність за кровопролиття на площі Конституції перед парламентом 31-го серпня на організаторів мирного мітингу. А це демонструє, що він не на жарт боїться появи справжньої національної опозиції в українському парламенті.

«Сьогодні Президент Петро Порошенко виправдовуючи національну ганьбу і зраду, яка мала місце 31-го серпня в стінах українського парламенту у вигляді спільного голосування його однойменного блоку разом зі "Злодійським блоком" та Народним фронтом за зміни до Конституції, які передбачають особливий статус Донбасу, вирішив дати інтерв'ю трьом українським каналам», - пише нардеп.

За його словами, одним із головних меседжів Порошенка була заява про те, що Радикальна партія Олега Ляшка вийшла з коаліції, щоб заважати йому боротися з олігархами.

«Ну, по-перше, шановний Петро Олексійович мабуть забув, що він є найбільшим і найголовнішим олігархом в країні в класичному розумінні цього слова. По-друге, пан Порошенко мабуть також призабув, що всі канали, яким він давав інтерв'ю - також належать олігархам. 5-й канал - йому самому, ICTV - Віктору Пінчуку, а Інтер - Дмитру Фірташу, Сергію Льовочкіну, а можливо навіть Кремлю», - підкреслив Мосійчук.

Окрім того, радикал відзначив, що з'являється все більше і більше доказів, що гранату в нацгвардійців кинули не учасники мітингу, а агенти спецлужб, можливо навіть іноземних.

«І вигідно це було саме Петру Порошенку, щоб прикрити кров'ю ганебний вчинок по протягуванню зрадницьких змін до Конституції в українському парламенті», - наголошує він.

Мосійчук упевнений, що поява сьогоднішнього інтерв'ю Президента Порошенка демонструє, що він боїться появи справжньої національної опозиції в парламенті України. Боїться, а тому намагається будь-якими засобами її очорнити. 

«Не вийде. Українці змінилися. Україна змінилася. І шоколадну локшину від Президента ніхто вже не сприймає», - підкреслив він.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, Порошенко звинуватив політиків та олігархів у трагедії під Радою.

За його словами, за події, які відбулись 31 серпня, є відповідальність виконавців, які кидали гранати і петарди з цвяхами, та відповідальність керівництва політичних сил, які організували, сприяли і давали команди і, в тому числі, узгоджували присутність там людей із зброєю.

5

Коментарі