хочу сюди!
 

Наталія

44 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 44-52 років

Побачимо...

Путін планує «зачистити» бойовиків «ДНР» і «ЛНР» на війні в Сирії
Іра Бондар 06 вересня 2015, 20:14
 2361
Путін планує «зачистити» бойовиків «ДНР» і «ЛНР» на війні в Сирії


У колах терористів самопроголошених «республік» розпочали роботу вербувальники. Бойовиків «припрошують» на війну в Сирію обіцяючи при цьому кращі умови ніж на Донбасі та хорошу заробітну плату. Як повідомив Олександр Бригинець, посилаючись на власні джерела, таким чином Путін хоче «зачистити» бойовиків, оскільки лідер Росії позбавляється усіх, хто йому заважає.

Таку думку висловив позаштатний радник міністра інформаційної політики Олександр Бригинець на своїй сторінці в соціальній мережі. Новину передає «Преса України».

За словами Бригинця, вербувальники активно «опрацьовують» терористів обіцяючи російським найманцям «золоті гори».

«Ось що сорока на хвості принесла: серед терористів активно працюють вербувальники в Сірію. «Замоложують» як місцевих так і росфедів - умови пропагують значно кращі, ніж на війну з нами. Мотивація: тут скоро усе закінчиться і що робитимете? Тут як не чужі так свої застрелять - ні грошей, ні статусу, ні слави. А там, мовляв, і гроші, і слава, і статус, і робота на довго. Чи це сакційовані Кремлем вербування чи «самодіяльність» - не знаю»,- написав радник міністра.

Як інформує джерело Брегинця, бойовики «ЛНР» і «ДНР» свідки провалу «Новороссії» та особистої поразки Путіна на Сході України.

 «Моє джерело так прокоментувало ці новини: «Наберуть хлопців у Сірію і розстріляють десь по дорозі, бо Путін завжди зачищає усіх, хто йому заважає. А вони тепер йому заважаємо, бо вони - це санкції, військові провали, потенційна небезпека...»»,- написав Бригинець.

Він зазначив, що таке вирішення «проблеми» з небажаними свідками пішло б для Путіна лише на користь.

«Я теж думаю, що Путіну вигідніше перелаштувати асоціативний ряд: не вбивця українців, не нищівник Боінгів, не окупант-терорист, а захисник світу (а заразом і Асада) від Іділу, миротворець, гуманіст»,- підкреслив позаштатний радник міністра інформаційної політики.

Нагадаємо, попри заперечення влади Російської Федерації, у Мережі продовжують публікувати фото та відео, які підтверджують присутність російських військ на території Сирії. Один із пунктів відправки - окупований Севастопіль.

5

Коментарі

Гість: Dalia

17.09.15, 00:38

Хай швидше вербуються, щоб в Донбасі
наступив мир.Хай ще повоюють з ІГІЛом.