хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Політичні ,методи бандюковича живуть і перемагають

Перед голосуванням про зміни в Конституцію на фракцію «Самопоміч» чинився тиск
Наталка Колошук 05 вересня 2015, 18:12
 
Перед голосуванням про зміни в Конституцію на фракцію «Самопоміч» чинився тиск


На народних депутатів від партії «Самопоміч» перед голосуванням про внесення змін до Конституції чинили тиск.

Про це в інтерв'ю одному з українських видань розповів лідер фракції Олег Березюк, новину своїм читачам передає «Преса України».

«Він (тиск – ред.) відбувався в розмовах, коли просто неможливо було нічого сказати. Я був спочатку збентежений, а потім заспокоївся, коли президент прирівняв двох керівників фракцій, які проти, до лідера країни, яка напала на Україну. Він сказав, що проти Конституції три людини: президент Росії і два керівника фракції, і ми їх переконаємо. Мене не треба переконувати, я переконаюсь сам, почитавши документ. Не просто розмовляти з нашим гарантом. Але ми готові на терплячу дискусію», - розповів Березюк.

За його словами, виключенням з фракції стали п'ять нардепів, які проголосували за зміни до Конституції, і це стало наслідком тиску на партію.

«Я вважаю, що те, що ми були змушені виключити з фракції п'ять чоловік - це елемент тиску і торпедування, як каже наш Президент», - сказав Березюк.

Сьогодні, Генеральною прокуратурою України були викликані на допит п'ять депутатів, яких виключили з «Самопомочі».

Нагадаємо, раніше Ганна Гопко, народний депутат від «Самопомочі» звинуватила фракцію в партійній диктатурі так, як її і ще чотирьох депутатів виключили з партії на засіданні, де вони не були присутні.

6

Коментарі