Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Про колаборантів

Син нардепа з «Опозиційного блоку» зіграв весілля під російським прапором у Севастополі (ФОТО)
Саша Казимирский 03 вересня 2015, 09:04

Син нардепа з «Опозиційного блоку» зіграв весілля під російським прапором у Севастополі (ФОТО)


Читайте також:
Син відомого народного депутата України, члена фракції «Опозиційний блок» Євгена Балицького Олександр з розмахом відсвяткував своє весілля в окупованому Російською Федерацією Кримському півострові – у Севастополі.


Про таку новину повідомляє «Преса України».

Першим у соціальних мережах цю новину поширив український громадський активіст Микола Ковальов, розмістивши навіть весільну фотографію Олександра Балицького на одній із яхт під російським прапором в Севастополі.

«На яхті в Севастополі, в Балаклавській бухті святкував власне одруження 29 серпня юний Олександр Балицький — син нардепа Балицького. На яхті під російським прапором», — розповів на своїй сторінці у Фейсбуці Микола Ковальов.

Він же додав, що дружиною сина нардепа-«опозиціонера» Балицького стала якась Ганна Шишкіна.

Нагадаємо читачам «Преси України», що відомий ялтинський громадський діяч вирішив проїхатися по своєму рідному місту і зняв на відеокамеру кілька найбільших зображення-графіті президента Російської Федерації Володимира Путіна.

Пропонуємо читачам «Преси України» невеликий відеоогляд зображень Путіна з нинішньою окупованого Російською Федерацією кримського міста Ялти.

Сам автор на ім'я Олексій Володимирович назвав своє відео так: «В Ялті всюди малюють портрети з Путіним... Крим наш... Грошові вливання...»

В кінці відео видно, що одне із зображень Путіна вже забризкане червоною фарбою, що зовсім зіпсувало «художню» цілісність його портрета.

«Побільше треба його малювати, адже він наш спаситель, іті вашу мать», - завершує свій невеликий відеоролик житель Ялти.

3

Коментарі