хочу сюди!
 

Людмила

39 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 35-43 років

рашистським окупантам українські скотомогильники

ЗСУ знищили під Новоазовськом колону російської техніки і солдатів - волонтер
Олена Ярмолюк 27 серпня 2015, 19:32
ЗСУ знищили під Новоазовськом колону російської техніки і солдатів - волонтер


Бойовики і терро-російські війська не тільки продовжують обстріл українських позицій з великокаліберної артилерії, але і під її прикриттям здійснюють перекидання своїх сил на нові ділянки фронту. Так, одна зі спроб окупантів здійснити черговий маневр, закінчилася повним розгромом: противник втратив 10 одиниць бронетехніки і 9 Камазів з живою силою і боєприпасами.


Про це пише у соцмережі волонтер Денис П'ятигорець з посиланням на повідомлення від бійців 14-ї бригади, новину передає «Преса України».

За словами волонтера, «фатальна зустріч» відбулася в Тельмановому.

«Вчора в 22-00 в секторі «М» під прикриттям артилерії, русня спробувала здійснити перекидання своїх сил з Новоазовська в іншу частину фронту для подальшого прориву лінії зіткнення. Дані про колону були передані розвідкою арті ЗСУ, і колона була повністю знищена. За попередніми даними знищено 10 одиниць бронетехніки противника і 9 Камазів з живою силою і боєприпасами», - повідомляє П'ятигорець.

Через дві години окупанти «попросили перемир'я під час перемир'я», щоб забрати своїх убитих і поранених.

«Розгром ворога був настільки відчутний, що русня в 23-00 запросила перемир'я, щоб забрати вбитих і поранених», - зазначає волонтер.

Раніше ми повідомлялиВійськове керівництво занижує кількість загиблих воїнів АТО під час виконання ними бойових завдань на передовій. Про неофіційне розпорядження «занижувати втрати» стало відомо співробітникам ТСН під час відвідування зони АТО. Також журналісти звернули увагу на розбіжність в цифрах загиблих у секторі «М», озвучені прес-центром АТО і свідоцтвах медпрацівників Волноваського моргу, куди привозять тіла воїнів
.

9

Коментарі

Гість: Dalia

128.08.15, 01:02

На жаль, є втрати і серед наших бійців.
А на 1 вересня готуються жахливі провокації терористів.

    Гість: Глаша_Я

    228.08.15, 11:28

    вчерашние новости и не порадовали вовсе
    когда же это все закончится....

      328.08.15, 16:58

        428.08.15, 22:04

        Знищити б їх усіх, до ноги, і почати перекривати повітря нашим, хто наживається на біді людській... Добре, що є у нас в країні СПРАВЖНІ ЛЮДИ, готові захищати рідну землю.