хочу сюди!
 

Ирина

48 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 36-50 років

"Донбас" повертається

Батальйон «Донбас» у повному складі повертається під Маріуполь
Денис Марценко 19 серпня 2015, 20:05
 879
Батальйон «Донбас» у повному складі повертається під Маріуполь


Про це повідомив сержант батальйону Євген Шевченко, передає новину «Преса України».
20 серпня батальйон Нацгвардії «Донбас» повернеться на передову. Генштаб скасував попередній наказ, відповідно до якого формування вивели з півдня Донецької області.

«Нам надали наказ лишитися на позиціях, скасували попередній наказ, за яким ми мали вийти. В принципі, частина підрозділу вже вийшла в Запорізьку область і на сьогодні повертаються хлопці на постійне місце дислокації в Маріуполі, під Маріуполем ми дислокуємося. В принципі, у повному складі на завтра, я думаю, ми будемо під Маріуполем на постійному місці дислокації», - зазначив військовий. 

Нагадаємо, сьогодні у селищі Широкине, що під Маріуполем, ситуація загострилася: підрозділи російсько-терористичних військ тричі відривали вогонь по позиціях морських піхотинців ЗСУ. 

Днями терористи потужно обстріляли околиці Маріуполя, зокрема під ворожий вогонь потрапили селища Сартана та Лебединське – загинуло троє осіб.

6

Коментарі

Гість: ольга48

121.08.15, 13:57

Довіряю ЛЮДЯМ, які захищають рідну землю за покликом серця. Україським гнидам не вдалось усунути добровольчі батальйони з позицій.