Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Цього незнає тільки банкова

Захарченко та Плотницький - ніхто, їх позицію формує Кремль - Гриценко
Оля Гузенко 17 серпня 2015, 08:42
 
Захарченко та Плотницький - ніхто, їх позицію формує Кремль - Гриценко


Екс-міністр оборони України Анатолій Гриценко радить на рахуватися з думкою лідерів терористів окупованого Донбасу Олександром Захарченком та Ігорем Плотницьким. Адже вони отримують прямі вказівки з Кремля.

Новину повідомляє «Преса України».

«Захарченко, Плотницкий - це ніхто і звати їх ніяк. Їх позиція формується в Кремлі. Ще з початку бойових дій проти цих людей були розпочаті кримінальні провадження за фактом тероризму», - заявив Гриценко в ефірі одного з українських телеканалів.

З цієї причини, пояснює Гриценко, з ними і не слід вести переговори про врегулювання конфлікту на Сході України. Вони озвучують свою позицію згідно з тим, яку вказівку дасть їм Президент РФ Володимир Путін. Тому таку позицію враховувати не варто.

Нагадаємо, днями самопроголошений глава так званої «ЛНР» Ігор Плотницький заявив, що підконтрольні йому російсько-терористичні сили збираються повернути північну частину Луганщини, яка на сьогоднішній час знаходиться під контролем України. 

Тим часом головнокомандуючий терористичної армії Олександр Захарченко зробив екстрену заяву перед своїми прихильниками про багатотисячну української армії, яка нібито «готова перейти в наступ». Інтерпретуючи слова бойовика, можна зробити висновок, що терористи переходять до ескалації військового конфлікту на Донбасі.

5

Коментарі