хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Мерзенність "русскаго міра"

Діти підводника із «Курська» прийшли на могилу батька у футболках із портретами Путіна (ФОТО)
Елена Ясиновская 13 серпня 2015, 15:38
 
Діти підводника із «Курська» прийшли на могилу батька у футболках із портретами Путіна (ФОТО)


У Мережі дедалі частіше користувачі обговорюють фото, яке зробили на кладовище у Санкт-Петербурзі, на тому де поховані усі загиблі підводники із «Курська». Найбільше людей шокує той факт, що діти військових прийшли на могили  у футболках із портретами президента РФ Володимира Путіна. Здавалося б нічого дивного, якби не одне «але»: люди й досі не знають справжньої причини катастрофи, а більшість свідомих росіян винним у смерті екіпажу вважають самого Путіна.


Новину повідомляє «Преса України».

Ветерани російського флоту і представники влади в Курській області вчора,  12 серпня,  вшановували разом із родичами загиблих пам’ять 118 моряків з підводного човна «Курськ». Окрім покладання вінків до Меморіалу героям Другої світової війни, поминальні заходи пройшли в Санкт-Петербурзі, де також є могили загиблих моряків. Біля однієї із таких могил російський фотограф «зловив» такий собі «глибокий кадр».


«Схоже, сини загиблого офіцера, так і не розібралися, хто герой, а хто чмо. Просто страшно уявити скільком людям ось так зас*али мізки. А адже Путін називав дружин загиблих офіцерів найнятими повіями. П..ц. І вічна пам'ять загиблим. Тому не має ні у кого бути ілюзій, що щось зміниться в цій країні. «Слава товаришу Сталіну» при розстрілі. Нічого нового», - написав користувач одного із російських інформаційних ресурсів.

Варто відзначити, що до річниці загибелі «Курська» соціологи «Левада-Центру» провели спеціальне опитування, що стосувалось причин загибелі «Курська». Питання звучало наступним чином: «Чи вжила влада усіх заходів для порятунку моряків «Курська»»? За підрахунками соціологів кількість позитивних відповідей значно зросла. Зараз 40% респондентів вважають, що влада зробила усе можливе для того аби врятувати моряків,  а також для того, аби знайти винних у катастрофі. Для порівняння у 2010 році подібних «позитивних» відповідей було 34%, а в 2000 році лише 23%.

Нагадаємо, підводний човен «Курськ» потонув рівно 15 років тому. Трагедія забрала життя 118 моряків. 12 серпня 2000 року субмарина була на навчаннях у Баренцевому морі. Після маневрів, на дні пролунало два вибухи й човен припинив виходити на зв'язок. Витягти екіпаж рятувальники намагалися тиждень. 

Варто відзначити, що міжнародних фахівців до операції із евакуації моряків пустили запізно. Дістатися «Курська» їм вдалось лише через 2 тижні після трагедії. Живих на борті вже не було.

 

Читайте також:

4

Коментарі

113.08.15, 16:04

Прийти на могилу батька у футболці із зображенням убивці твого батька

Оце, мабуть і є вершиною мерзенності "русскаго міра" До такого і Дж. Оруел не додумався