хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Нехай хоча б так...

Міноборони: сили АТО захопили ключові висоти під Старогнатівкою
Саша Дащук 10 серпня 2015, 10:29
 819
Міноборони: сили АТО захопили ключові висоти під Старогнатівкою


Про це повідомили у прес-службі Міноборони, новину передає «Преса України».
Українськім військовим вдалося відбити атаку російсько-терористичних військ в районі Старогнатівки Донецької області та захопити ключові висоти ворога.

Згідно з повідомленням, 10 серпня, близько 03.25 після проведення масованої артилерійської підготовки бойовики чисельністю до батальйонної тактичної групи за підтримки 10 танків, 10 БМП та іншої техніки перейшли в наступ на опорний пункт ЗСУ біля Старогнатівки.

Зазначається, що після доповіді президенту України та спостерігачам ОБСЄ, українським військовим командуванням було прийняте рішення вивести українську артилерію на визначені рубежі.

«Завдяки проведеним заходам, рішучим та професійним діям військовослужбовців 72-ї окремої механізованої бригади противник був зупинений та відкинутий на 2-3 километри. Наші підрозділи захопили ключові висоти, які до цього контролювалися терористичними угрупуваннями», - поінформували у відомстві.

За даними Міноборони, в ході бою з окупантами, семеро бійців АТО були поранені.

Раніше повідомлялось, що бій в районі Новоласпа - Біла Кам'янка в Донецькій області закінчився. Українські військові відкинули противника, але не змогли закріпитися,  загинули четверо бійців АТО.

Читайте також:

4

Коментарі