хочу сюди!
 

Оксана

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

Серія цілком прогнозованих утеч чиновників-крадіїв продовжується

Директор Іллічівського порту Юрій Крук втік з України
Саша Казимирский 06 серпня 2015, 13:05
 343
Директор Іллічівського порту Юрій Крук втік з України


Відсторонений від посади, але все ж юридично досі директор Іллічівського торговельного порту Юрій Крук «несподівано» втік з України на територію сусідньої з Одеською областю Молдови.

Про таку новину повідомляє «Преса України».

Директор Іллічівського порту Юрій Крук, перевірку діяльності якого деякий час тому ініціював голова Одеської обласної державної адміністрації Михайло Саакашвілі, залишив територію України на одному з контрольно-пропускних пунктів з Молдовою ще 3 серпня 2015 року.

Очевидці втечі ще недавно дуже впливового у регіоні директора державного підприємства «Іллічівський морський транспортний порт» Юрія Крука стверджують, що він зі своєю сім'єю і багатьма речами втік з України в районі молдавського села Паланка на автомобілі Volkswagen Transporter з номерами республіки Молдова KVV444.

Як стверджує цей же очевидець, цей же Volkswagen Transporter повернувся назад в Україну через цей пропускний пункт рівно через добу.

Маючи напевно відкриту шенгенську візу, можна припустити, що за пів доби автомобіль Юрій Крука подолав близько однієї тисячі кілометрів, що означає, що цей чиновник міг «лягти на дно» навіть в Австрії або ж у Чехії-Болгарії-Угорщині.

Нагадаємо читачам «Преси України», що в кінці липня 2015 року голова Одеської облдержадміністрації Міхеіл Саакашвілі заявив, що співробітники прокуратури та Служби безпеки України розпочнуть перевірку законності діяльності попереднього керівництва Іллічівського морського торговельного порту.

Про це одеський губернатор повідомив на своїй сторінці у соціальній мережі.

«Зустрілись із керівництвом Іллічівського порту. Для нас важливо, щоб порт продовжував працювати, незважаючи на зміну керівництва. Ми маємо залучити більше вантажів, нові інвестиції та забезпечити подальше підвищення заробітної плати працівників. Одночасно з завтрашнього дня спільна група СБУ та прокуратури будуть вивчати наявні порушення», – підкреслив Саакашвілі.

Читайте також:

3

Коментарі