хочу сюди!
 

Дария

34 роки, риби, познайомиться з хлопцем у віці 25-45 років

ху*лоівським окупантам українські скотомогильники

Бойовики зазнали значних втрат під Горлівкою та Дебальцевим
Оля Гузенко 08 липня 2015, 07:35
 1055
Бойовики зазнали значних втрат під Горлівкою та Дебальцевим


Дві останні доби для незаконних збройних формувань, що дислокуються в районах населених пунктів Горлівка та Дебальцеве, пройшли зі значними втратами. 7 липня неідентифіковані літаки знищили 21 одиницю їх бронетехніки в районі Дебальцево, а невідомі партизани підірвали два мобільних базування боєзапасу в районі Горлівки. 8 липня бойовики понесли втрати «живої сили»: 11 вбитих і 12 поранених.

Про це повідомляється на сторінці блогера Олега Ярчука, новину передає «Преса України».

«07.07.2015 р

Р-н. н.п. Горлівка Місце дислокації 79-ї гв. реактивної артилерійської бригади (* Твер) атаковані не ідентифікованою ДРГ із застосуванням стрілецької зброї та вогнеметів. Висаджено в повітря 2 пункти МББ (* мобільного базування боєзапасу.) Втрати л \ с і техніки уточняються», - повідомляє блогер.

У районі населеного пункту Дебальцеве, де за даними Ярчука, дислокується шоста окрема бригада Нижегородської області, два неідентифікованих літаки без розпізнавальних знаків відкрили вогонь по позиціях бойовиків. В результаті було знищено 21 одиницю ворожої бронетехніки. Повідомляється також, що атака з повітряного простору була несподіваною, бо засоби ППО, які були в розпорядженні бойовиків, «не помітили» і не відстежили підльоти літаків.

«08.07.2015 р

Р-н. н.п. Горлівка Уточнені дані втрат 79-й гв. реактивної артилерійської бригади (* Твер) "200" -4, "300" - 11 ТМН - 1

Р-н н.п. Дебальцеве Уточнені дані втрат підрозділів 6-я ОТБР (* окрема танкова бригада Нижегородська область) "200" -7, "300" - 2 ТМН - 6 », - повідомляє Ярчук станом на сьогоднішній день.

Нагадаємо, в районі населеного пункту Луганське сили АТО виявили ДРГ бойовиків і вогнем зі стрілецької зброї змусили їх відступити. У штабі АТО відзначають загострення ситуації в зоні бойового конфлікту на Донбасі за останні 12 годин.

2

Коментарі