хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

"Торнадо" пеерекривали контрабанду високопосадовців...за це і

Жителі Привілля розповіли, що вони думають про батальйон «Торнадо» (ВІДЕО)
Наталія Світанок 21 червня 2015, 09:10
 2940
Жителі Привілля розповіли, що вони думають про батальйон «Торнадо» (ВІДЕО)


Журналісти вирішили розібратися, що ж насправді такого накоїли бійці «Торнадо» і запитали про це у місцевих жителів Привілля, де дислокується батальйон. Думки привільців розділилися, одні говорять, що це наклеп, а інші вірять у чутки.

Спілкувався з місцевими журналіст «Луганського фронту», новину передає «Преса України».

Усі жителі Привілля знали, що в їхньому селі базується батальйон "Торнадо". Про злочинні діяння військовослужбовців, у яких їх звинувачують, місцеві дізналися з чуток. Дехто з місцевих відмовляється в це вірити і називає це наклепом вищого керівництва.

«Можливо, хто щось і робив, але ж не всі такі хлопці. Мені здається, що це, швидше за все, комусь зверху не сподобалося і вони вирішили їх прибрати», - говорить мешканка Привілля.

Інформацію, про катування в шкільному підвалі привільці вважають маячнею.

«Я вважаю, що це маячня. Не правда!», - наголошує жінка.

Серед місцевих жителів знайшлися і такі, які вірять чуткам про катування.

Боєць «Торнадо» з позивним «Батя» пояснив цю ситуацію так:

«Хто заперечує факти мародерства на війні, той, або бреше собі, або не був на війні. Я не соромлюся признати те, що ми ходили по розбитих будинках і збирали картоплю та консервацію. Тому що нам не виділили ні крихти хліба за час бойових дій», - каже боєць.

За словами «Баті», у батальйоні «Торнадо» знаходиться дуже багато освічених людей.

«У нас дуже багато людей із вищою освітою, у багатьох є сім’ї та діти. Ми не якість там ущербні», - наголошує боєць.

Як відомо, бійців «Торнадо» звинувачують у незаконному позбавленні волі і викраденні місцевих жителів Луганщини, їх тортурах, вбивствах і низці інших тяжких злочинів на чолі з командиром роти Русланом Онищенком. Самі ж бійці це заперечують.

Нагадаємо, голова МВС Арсен Аваков підписав указ про розформування спецпідрозділу "Торнадо". На базі роти працівники МВС та військової прокуратури провели обшук, який тривав упродовж трьох годин.


9

Коментарі

121.06.15, 15:09

СПАСИ БОЖЕ наших ПАТРІОТІВ й покарай тих ворогів і сволоту яка нападає і зраджує наш край !Слава Україні http://blog.i.ua/user/4400999