хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

ху*ловська "тереза"

У суді «азовець» підтвердив факт катування «Терезою» українських бійців
Владислав Шиндер 22 травня 2015, 00:22
 1107
У суді «азовець» підтвердив факт катування «Терезою» українських бійців


21 травня в Київському районному суді відбувся розгляд скарги адвоката громадянки Росії Лариси Чубарової, з позивним «Тереза» на обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. На засідання Суду був присутній боєць полку «Азов», який виступав у ролі свідка. Він упізнав «Терезу» і підтвердив, що та брала участь у катуванні українських бійців, взятих в полон під Мар’їнкою.

Новину повідомляє «Преса України».

Адвокат «Терези» також вимагав відводу судді у справі. Він додав, що оголошена підозра є необґрунтована, що у підсумку не тягнуло за собою обирання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

За клопотанням прокуратури, на засідання був допитаний свідок – боєць полку «Азов», який минулого літа був у полоні. Він упізнав «Терезу» та надав свідчення, що вона брала участь у катуванні українських полонених, захоплених під Мар’їнкою.

Окрім цього «азовець» вказав на те, що Чубарова співпрацювала з бандитським формуванням «ДНР».

У підсумку, за рішенням суду, Ларису Чубаровоу залишили під вартою. Слідство триває.

Нагадаємо, 7 квітня, контррозвідка спільно з СБУ затримала росіянку, яка є ймовірним організатором вибухів у Харкові, зокрема, підриву стели на проспекті Правди.

Також «Преса України» повідомляла, що 9 квітня СБУ відкрило кримінальне провадження стосовно громадянки РФ з позивним «Тереза», яка співпрацювала з так званим міністерством державної безпеки терористичної ДНР. Київським райсудом м. Харкова стосовно неї обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на 60 діб.

9

Коментарі

122.05.15, 16:20

На кол привселюдно суку!

    222.05.15, 20:00Відповідь на 1 від olginsad

    Згоден.