хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Вболіваємо!!!

Кличко переважив Дженнінгса на 7 кілограм (ВІДЕО)
Юра Добряк 25 квітня 2015, 06:20
 1547
Кличко переважив Дженнінгса на 7 кілограм (ВІДЕО)


Напередодні чемпіонського поєдинку Володимира Кличка та Браянта Дженнінгса, в Нью-Йорку відбулася церемонія зважування.

Новину повідомляє «Преса України».

Суперник чемпіона показав вагу в 102,9 кілограмів. Українець заважив 109,6 кілограмів. Помітно, що Володимир Кличко скинув 2 кілограми, порівняно зі своїм останнім поєдинком.

Відомо, що сьогодні, 25 квітня, Володимир Кличко на легендарному ринзі «Медісон Сквер Гарден» захищатиме свої чемпіонські пояси WBA, WBO, IBF та ІВО. Йому протистоятиме громадянин Сполучених Штатів Америки Браянт Дженнінгс.

Цікаво, що Кличко-молодший не боксував на американському ринзі із 2008 року. 

На рахунку легендарного українського чемпіона 63 перемоги на професійному рингу. Володимир 53 рази відправляв своїх суперників у нокаут. За свою професійну кар’єру Кличко-молодший програвав лише тричі. Востаннє – 11 років тому, в 2004 році.

Сьогоднішній поєдинок Кличко-Дженнінгс можна буде переглянути на телеканалі «Інтер». Початок аналітичної студії боксерського шоу о 22.30.

Нагадаємо, що напередодні бою, чемпіон світу з боксу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA, WBО, IBO Володимир Кличко похизувався новими шортами, які йому пошили спеціально до бою із американцем Брайянтом Дженнінгсом. Легендарний український боксер Володимир Кличко пошив шорти на яких вишиті імена всі його суперників з якими менший із Кличків зустрічався у своїй професійній кар’єрі.

Читайте також:

4

Коментарі