хочу сюди!
 

Таня

44 роки, терези, познайомиться з хлопцем у віці 44-48 років

Ніщо так добре українцеві не пахне...

Росіяни йдуть в атаку з білим прапором - щоб вчасно здатися в полон (ФОТО)
Олена Ярмолюк 05 лютого 2015, 20:32
 1613
Росіяни йдуть в атаку з білим прапором - щоб вчасно здатися в полон (ФОТО)


Російські окупанти час від часу намагаються атакувати позиції силовиків під Пісками. Але побачивши на формі нашивки «Правий сектор» або «ОУН» - відразу відмовляються від цього задуму і викидають білий прапор. Про це повідомляє у соцмережі заступник командира добровольчого батальйону «ОУН» Борис Гуменюк, новину передає «Преса України».

«Кацапи, коли нас бачать, відразу в штани роблять, викидають білий прапор (онде такий висить на плоті), і намагаються здатися в полон. Але хлопці їм не вірять. Кажуть, так зараз виглядає державний прапор Росії - країни, яка здихає, зокрема, цей штандарт належить батальйону «Дурдом»», - пише Гуменюк.



«Ну і луплять по ним з усього. Потім ті гниють в бур'янах і лісосмугах. Бо ніщо так українцю не пахне, як здохлий кацап», - додає він.

Бійці добровольчого батальйону вже вивчили підлу душу російського солдата. У боях під аеропортом Донецька вони не раз ставали свідками, як росіяни піднімали білий прапор і запитували перемир'я, щоб зібрати своїх загиблих солдатів. Але як тільки українські захисники намагалися винести з поля бою тіла своїх загиблих товаришів - з розташування російських військових і бойовиків відразу відкривається вогонь на поразку.

Раніше ми повідомляли: Назва добровольчого батальйону визначає, визнає його офіційно український уряд чи ні. Саме з цієї причини бійці Українського Добровольчого Корпусу «Правий Сектор» та батальйону «ОУН» досі не мають статусу учасника бойових дій.

«А вистачить з нас правосєків, якими кацапських дітей лякають. Якщо ми створимо оунівський батальйон, нас в Москві і світі неправильно зрозуміють. От якби ви назвалися інакше, наприклад, «Говерла» або «Червона рута» - була б інша розмова», - прокоментував ситуацію один з депутатів.

15

Коментарі

Гість: Dalia

15.02.15, 21:37

Кацапи - підлі боягузи і безмозглі виродки.
У двадцять першому столітті бути такими дикунами - це потологія.

    25.02.15, 22:29

    тут кремлівські пропагандисти перестаралися налякали до смерті не тільки народ параші а і своїх вояк от вони і обсцикаються на полі бою від одних слів ОУН і ПС

      36.02.15, 09:43

      То не прапор, то простирадло для двухсотих.

        46.02.15, 09:47

        Анекдот тижня:
        Вбігає начальник штабу до Петра Порошенка:
        - Петр Алексеевич, армия вышла из повиновения!
        - Что, на Киев идут?
        - Нет, хуже! Взяли Донецк и идут на Крым!
        Оце про Правий сектор. Самі собі ставлять бойові задачі і нікому не підкоряються. Тільки так можна перемогти.

          56.02.15, 11:07

            66.02.15, 19:38Відповідь на 4 від ЯКриворожанка

            А після Криму прямим шляхом на Москву
            ПОки голова Путіна не буде на Спаській башті
            Отоді буде перемога