Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Анастасия

41 рік, риби, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

кацапська брехня має короткі ніжки

«Бук», з якого збили Боїнг МН17, доставили з Курська - розслідування

Малазійський Боїнг МН17, який збили проросійські терористи 17 липня 2014 року над Донбасом, зазнав катастрофи внаслідок пострілу із зенітно-ракетного комплексу «Бук М1», доставленого з російського міста Курськ.

Про це йдеться в даних розслідування організації журналістських розслідувань CORRECT!V.

Згідно з результатами розслідування, на позицію, з якої вистрілили у Боїнг, ЗРК доставили члени 53-ої зенітно-ракетної бригади з метою захисту російських танкових дивізій, що воювали на українській території без розпізнавальних знаків.

У вересні Комісія з безпеки інфраструктури і транспорту Нідерландів опублікувала звіт розслідування причин катастрофи, в якому вказується, що літак був уражений "безліччю об'єктів, що мали високу енергію". Ці об'єкти уразили літак згори і спереду на такій високій швидкості і з такою силою, що розірвали лайнер на частини.

«Жодних сумнівів, що рейс MH 17 був збитий ракетою. І ця ракета була випущена із землі і не з штурмовика», - заявив експерт, ім'я якого не називається унаслідок того, що організація, в якій він працює, не хоче мати нічого спільного з катастрофою Боїнга.

Експерт відзначає, що якщо це була зенітна керована ракета, це міг бути тільки «Бук М1».

Читайте також: Турчинов: РФ намагається нісенітницями незграбно прикрити свої злочини

««Бук М1» - високомобільний комплекс, він може вражати літаки на висоті при граничній точності. Він здатний досягати свою жертву на висоті 15 тисяч км на швидкості, що перевищує втричі швидкість звуку. Його боєголовка містить 70 кг вибухівки. Перед враженням ракета вибухає на тисячі убивчих осколків – «об'єкти, що мають високу енергію», - йдеться в результатах розслідування.

Журналісти також відзначають, що комплекс «Бук М1» виявляє мету з «активним радаром»: він випромінює свій власний зондуючий сигнал і приймає його відраженим від мети. При активній радіолокації радар становить загрозу і самій команді «Бука», вона може бути виявлена пілотом ворожого літака.

Водночас активний радар «Бука» не може точно визначити тип літака-мішені - бойовий це літак чи пасажирський.

Читайте також: Штати надали секретну інформацію по Боїнгу-777 міжнародному слідству

«Властиві радянській ППО технічні недоліки вже призводили до фатальних наслідків у минулому. У 2001 році помилковий запуск ракети «Бук» став причиною катастрофи. Український морський флот помилково уразив російський цивільний літак під час військових навчань у Криму. Усі 78 пасажирів літака «Туполєв» загинули. Рада безпеки України визнала збиття літака і вжила заходів: Україна законсервувала усі свої «Буки» на 10 років», - підкреслюється в результатах розслідування.

10

Коментарі

110.01.15, 20:24

Скільки можна доводити очевидне?