хочу сюди!
 

Світлана

55 років, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 47-63 років

окупанти нищать окупантів, яка краса!!!

«Бетмен» загинув, його підло розстріли із засідки, - охоронці (ВІДЕО)
Наталія Світанок 02 січня 2015, 23:41
 2603
«Бетмен» загинув, його підло розстріли із засідки, - охоронці (ВІДЕО)

Охоронці «Бетмена» розповіли подробиці вбивства командира Олександра Бєднова. Вони зазначають, що кортеж був розстріляний із засідки.

Новину передає «Преса України».

«Олександр Бєднов загинув, його підло розстріли із засідки, і разом із ним розстріляли його охорону», - заявив військовий кореспондент «Кіт».

Особисті охоронці Бєднова зазначають, що ескорт «Бетмена» був повністю розстріляний без опору.
 
«У той день кортеж «Бетмена» їхав у бік Красного Луча. Коли вони проїжджали Георгіївку, було здійснено напад із трьох сторін», - каже охоронець.

Версії щодо засобу, яким було здійснено обстріл, у охоронців розділилися. Один із них каже, що обстріл здійснювався з ДТРів, а інший, що спрацювала дистанційний фугас або «Джміль».

«Усі хлопці згоріли. Тих, що були у машині супроводу не те, що неможливо впізнати, а навіть шматки невдалося позбирати. Ніхто нікому не пропонував ні здаватися, ні розмовляти. Це була звичайна підла засідка» - наголошує охоронець «Рибак».

Окрім того, особисті охоронців «Бетмена», посилаючись на очевидців, зазначають, що бойовиків ще й добивали.

«Арешту не було, команди здатися також не було. Це була чиста зачистка. Це було вбивство. Просто він комусь був «комом у горлі», - каже охоронець.

 Нагадаємо, кортеж «Бетмена» був розстріляний вчора, 1 січня, у районі с. Георгіївка Лутугинського району Луганської області. «Генеральна прокуратура ЛНР» заявила, що Олександр Бєднов був убитий під час затримання, оскільки чинив опір. Дехто взагалі повідомляє, що «Бетмен» живий і співпрацює зі спецслужбами Росії. Кому вірити, поки що незрозуміло.

Читайте також:


7

Коментарі

13.01.15, 11:08