хочу сюди!
 

Лариса

52 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 38-57 років

Розважимося...хлопці

Не дивлячись на оголошений «режим припинення вогню», підрозділи російсько-терористичних військ продовжують проводити обстріли позицій українських військ і перегруповувати свої сили. Про це повідомив координатор центру «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук. Новину передає «Преса України». 

За його даними, в районі Докучаєвська російсько-терористичні війська перекинули мінометні розрахунки ближче до переднього краю. Мінометні позиції ретельно замасковані.

«Протягом останніх трьох діб (до 12.00 вчорашнього дня) в районі Вергунки і Станиці Луганській стався кілька бойових зіткнень підрозділів російсько-терористичних військ з неідентифікованим противником. Бойовики стверджують, що на них напав хунтовський спецназ» (диверсійно-розвідувальні групи українських військ), який атакував їх бойова охорона «задля розваги», - заявляє Тимчук.

Нагадаємо, поки у зоні проведення антитерористичної операції триває так зване перемир’я, військовослужбовці ЗСУ та добровольці вже починають готуватись до справжньою війни. Більшість із вояків переконують, що війна розпочнеться весною 2015 року. А теперішнє перемир’я, усі вони називають «затишшям перед бурею».

13

Коментарі