хочу сюди!
 

Natalia

43 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Бла, бла, бла...

Порошенку не подобається, як працює Генпрокуратура, проте до Яреми у нього претензій немає
Наталка Колошук 29 грудня 2014, 15:58
 548
Порошенку не подобається, як працює Генпрокуратура, проте до Яреми у нього претензій немає

Президент України Петро Порошенко не задоволений Генеральною прокуратурою України. Йому не подобається, як ГПУ бореться із корупцією і розслідуванням справ щодо загиблих під час Майдану. Таку заяву український президент зробив на прес-конференції сьогодні, 29 грудня. Новину з його слів своїм читачам передає «Преса України».

У відповідь на запитання журналістів про те, чи задовольняє президента робота генерального прокурора України Яреми, Порошенко відповів: «Не задовольняє. Але мене не задовольняє не робота генерального прокурора, а робота Генеральної прокуратури».

За його словами, «кроки по антикорупції» до цього часу повинні були б бути набагато більшими, аніж ми бачимо зараз.

При цьому, говорячи про справи, які Генпрокуратура таки зробила, Порошенко згадав про те, що вперше за історію незалежної України, було порушено кримінальні справи і затримані керівники об’єктів корупції, які проіснували вже 23 роки, а саме «Укрзалізниці», «Укрпошти» та «Укрспирту». По цих справах виявлено розкрадання мільярдів гривень, зауважив президент.

«Це те, чого ніколи в Україні не робилося. Я нікого не виправдовую, але треба бути об'єктивними», - наголосив Порошенко.

При цьому, голова держави відзначив, що розслідування ГПУ щодо загиблих на Майдані, його зовсім не влаштовує. Згадавши, що 26 лютого цього року Верховною Радою був прийнятий закон про амністію для тих, хто був на боці Антимайдану, Порошенко сказав, що «амністія не має розповсюджуватися на тих, хто винен у смертях на Майдані. Ті судді, які відпускали вбивць, мають сісти на лаву підсудних разом і поруч з убивцями».

Нагадаємо, що Президент України Петро Порошенко на початку своєї прес-конференції підписав закон про відміну позаблокового статусу України.

4

Коментарі

12.01.15, 17:35

Які "керівники об’єктів корупції" затримані?? На Укрпошті жодного крадія не затримали - всі відкупилися.