хочу сюди!
 

Марина

47 років, овен, познайомиться з хлопцем у віці 40-50 років

НАТО не воюватиме за нас, а чи зможемо ми воювати без НАТО

Україна виходить з позаблокового статусу
Дарина Кириленко 20 грудня 2014, 17:53
 362
Україна виходить з позаблокового статусу


Президент України Петро Порошенко заявив про необхідність термінового скасування рішення законопроекту щодо позаблокового статусу України. Про це щойно зазначили в Адміністрації Президента, передає «Преса України». 

У ході засідання РНБО Петро Порошенко звернувся до спікера Володимира Гройсмана із упевненістю в тому, що рішення бути позаблоковою державою – велика помилка. 

«У мене немає жодних сумнівів щодо позитивного вирішення цього питання», - зазначив Порошенко. Президент України також додав, що законопроект про скасування позаблокового статусу України він уже вніс до парламенту. А ще пояснив: «Не йдеться про негайний вступ до НАТО, а про відповідність критеріям країн, які входять до ЄС і НАТО».

Скасувати позаблоковий статус, за словами Порошенка, - громадське рішення. «Перехід до нього (позаблокового статусу, - авт.) у 2010 році, я вважаю, був однією з найбільших помилок тодішнього злочинного керівництва держави. І цим самим я демонструю, що прийнято одностайне громадське рішення про відновлення євроатлантичної інтеграції», - пояснив Президент України.

Як уже інформувала «Преса України», Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк днями сказав, що політики змінили свою думку стосовно перспектив вступу України до НАТО. Тепер, за словами Яценюка, Україна просто повинна стати членом Північноатлантичного Альянсу.

5

Коментарі

120.12.14, 18:39

З вовками жити - по вовчі вити

    220.12.14, 19:31

    давно пора