хочу сюди!
 

Лариса

52 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 38-57 років

Різниця між українським світоглядом і ... москальським міром

Бійці 79-ї автомобільної бригади довели, що конструктивний діалог приводить до взаєморозуміння
Володимир Сагайдачний 14 грудня 2014, 13:19
 382
Бійці 79-ї автомобільної бригади довели, що конструктивний діалог приводить до взаєморозуміння

Від нашої людяності залежить взаємовідносини між людьми. І не важливо звідки ти з західної чи східної України. До такого висновку прийшов радник президента України Юрій Бірюков, описавши те як десантники 79-ї облатшувались на постій в одному із сіл Донеччини. Перелає новину Преса України.

Так, волонтер описав, щодо того як в село прийшла 79-та аеромобільна там де раніше розквартировувались силовики, що підпорядковувалися МВС.

"Розпочався 2014 рік, АТО, війна... А наше село не на Західній, не в центрі - село в Донецькій області. Ну, не глибоко, не дуже сепарске, так - ні риба, ні м'ясо. І прийшла в село на зимівлю 79я аеромобільна бригада. І почалося Заради чистоти історії слід зазначити, що до десантників у селі стояв якийсь батальйон, з МВС-го підпорядкування. І настрій у селі було не ахті, шуміли нові сусіди, бешкетували небагато. То горілку в магазині відіжмуть, то машину у когось. Не тотально, не сильно - але неприємно. А тут десантники, і ось не знаєш - добре це чи погано...", - пише Бірюков.

Він зазначає, що командира десантників першим ділом пішов до сільського священика, щоб узгодити правила спільного проживання.

"Перше що зробив командир десантників - пішов до місцевого священика і поговорив якісно. Обговорили і правила спільного життя, і допомогу селу - дрова в будинок престарілих, водонапірну вежу допомогти полагодити, дроти подекуди протягнути. Потім поспілкувався з поточним директором агрофірми - які будівлі можна взяти в оренду (і платити за оренду, а не просто віджати), які вулиці доведеться заблокувати, де блокпости будуть стояти. Директор фірми так зрадів системного підходу, що дав бійцям сільську лазню. Без оренди, просто так.

Трохи волонтерської допомоги, трохи бажання бійців, трохи рук (ростуть з правильного місця) - тепер в одній з точок 79ки є справжня лазня. Там ще ремонту і ремонту, але вже і зараз раз в тиждень частину бригади може прийти і попаритися.

Було б бажання налагодити побут - він налагодиться", - резюмує Бірюков.

Читайте також:

8

Коментарі

114.12.14, 14:45

Смерть москальським окупантам!

    214.12.14, 16:04

    Будь-яке село потребує справжніх чоловіків

      314.12.14, 19:46Відповідь на 2 від М_Ірина

      А не хуйловців