хочу сюди!
 

Катерина

42 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 43-49 років

партія радикальних брехунів ?

Волонтери Харківського шпиталю викрили брехню Кошелєвої (ВІДЕО)
Слава Демкова 09 грудня 2014, 06:44
 1402
Волонтери Харківського шпиталю викрили брехню Кошелєвої (ВІДЕО)

Керівник волонтерської організації «Сестра милосердя АТО» Ярина Чаговець вкотре доводить, що нардеп від Радикльної партії Ляшка Альона Кошелєва обманює українців щодо власної волонтерської діяльності.

Такі новини Преса України повідомляє з посиланням на відеозапис, що з’явився в мережі.

Організація «Сестра милосердя АТО» базується саме у військовому шпиталі Харкова, де нібито і вела свою діяльність Кошелєва. Народний депутат у списку «радикалів» на їх офіційному сайті представлена саме як Кошелєва Альона Володимирівна, волонтер Харківського шпиталю. 

Обурена Чаговець наочно переконує обдурених українців, що Кошелєва не могла, як вона каже, щодня проходити повз кімнату волонтерів «Сестри милосердя», прямуючи до відділення реанімації шпиталю. 

Вона зауважила, що входити на територію лікарні можна лише через прохідну, а фото волонтерської кімнати, пердставлені Кошелєвою, були зроблені тоді, коли волонтери тимчасово, через ремонт, перебували в приміщенні військової поліклініки. 

Допомогу пораненим на територію власне шпиталю вони тоді передавали через вікно, оскільки приміщення поліклініки не є прохідним. 

«Тому ніяк ця людина не могла кожного дня зустрічатися з нами, проходячи повз нашу кімнату», - пояснила Чаговець.

Волонтерка стверджує, що Кошелєва ніколи не була членом її організації. Крім того, ніхто з дійсних волонтерів «Сестри милосердя» не знайомий і навіть не бачив в очі теперішню депутатку. 

«Ніколи цієї дівчини не було ні в нашій волонтерській кімнаті, ні в нашій організації. Ми її не знаємо, я особисто з нею не знайома. І не треба брехати, Альоно!» - закликала «радикалку» керівник організації. 

Раніше повідомлялося, що тепер появу в «великій» політиці псевдовонтерки, в першій 10-ці Радикальної партії, просять.пояснити лідера партії Олега Ляшка. 

Читайте також:

7

Коментарі

19.12.14, 18:24

Маєте рацію шановний, мваєте рацію

    29.12.14, 20:25

    тепленькі місця біля корита дехто брехнею продовжує добиватись Нічого не навчили їх папєрєднікі. Закінчать так само.

      39.12.14, 22:20Відповідь на 2 від h_s_x2

      Так, але не тепер!

        49.12.14, 22:26Відповідь на 3 від Характерник+

        Так, але не тепер! ну, ось же в Вашій статті дамочка в очі видячки бреше. Якби ж це був поодинокий приклад