хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

Слава братньому американському народові

Семенченко розповів про цілі візиту комбатів у США
Слава Демкова 13 листопада 2014, 07:28
 1250
Семенченко розповів про цілі візиту комбатів у США

Основна мета візиту українських комбатів Семенченка, Тетерука і Берези в США - прийняття Конгресом позитивного рішення про військову допомогу Україні. Також вони мають намір організувати постійну співпрацю американських та українських волонтерів щодо постачання добровольчих батальйонів і армії.

Такі новини повідомив Семен Семенченко, перебуваючи вже в Штатах, передає Преса України.

«11-12 листопада 2014р. в США, Вашингтон, прибула українська делегація в складі: від партії Народний фронт Тетерук і Береза, від Самопоміч - я. Основна мета даного візиту - прийняття позитивного рішення Конгресу про військову допомогу Україні», - повідомив він.

Він нагадав, що 5 листопада відбулися вибори в американський Конгрес, в результаті яких республіканці отримали контроль над верхньою палатою, а сенат очолив Мітч Макконнелл.

«Перемога республіканців на виборах в Конгрес США має стратегічне значення для нашої країни. Саме республіканці давно лобіюють військову підтримку України. З початку весни 2014р. ними було внесено декілька законопроектів про надання нам прямої військової допомоги на суму $100 млн засобів боротьби з танками і ППО, стрілецької зброї, обміну розвідданими, а також надання статусу привілейованого союзника - не члена НАТО», - зазначив комбат.

За словами Семенченка, є ймовірність того, що цього тижня Сенат США знову підніме питання про надання Україні зброї.

«Для нас - це реальний шанс отримати допомогу, підтримку від нашого стратегічного союзника. Ми, у складі делегації, плануємо скористатися цим шансом. Саме це є головною метою нашого візиту», - наголосив він.

«Також ми хочемо організувати постійну співпрацю з постачання добровольчих батальйонів і армії волонтерських організацій США і України. Продовжуємо координувати дії з підготовки інструкторів для навчання молодших командирів і рот територіальної оборони», - додав він.

Крім того, українська делегація співпрацює з «асоціацією дружин і матерів» у пошуку додаткових каналів забезпечення медичного протезування.

«Це болюче питання і зараз відчувається явний брак якісних протезів для постраждалих в результаті АТО хлопців», - зазначив Семенченко.

Раніше повідомлялося, що командири добровольчих батальйонів «Донбас» - Семен Семенченко, «Дніпро» - Юрій Береза і «Миротворець» - Андрій Тетерук прибули до Вашингтона для зустрічі з сенатором Джоном Маккейном.

Читайте також:

5

Коментарі

113.11.14, 12:35

Згоден