хочу сюди!
 

Наталія

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 40-45 років

Українські скотомогильники. хуйловцям

ЗСУ повністю знищили блокпост бойовиків біля Донецька і захопили трофей
Наталка Колошук 12 листопада 2014, 17:29
 743  1
ЗСУ повністю знищили блокпост бойовиків біля Донецька і захопили трофей

Солдати збройних сил України сьогодні, 12 листопада, розгромили укріплений блокпост терористів близько н. п. Спартак Донецької області. Українські військові захопили трофей - російський БРДМ. Новину передає «Преса України» з посиланням на повідомлення «Вільного Донбасу» в соцмережі.

«Сьогодні біля селища Спартак у передмісті Донецька атакували блокпост бойовиків. За повідомленнями бійців Збройних Сил, стратегічну позицію в районі аеропорту вдалося повністю знищити. На блокпосту було близько 30 терористів, кількість загиблих уточнюється. Серед ВСУ втрат немає», - йдеться у повідомленні.

Під час штурму українським військовим вдалося захопити БРДМ, що належав російсько-терористичним військам.

Нагадаємо, що колони російської військової техніки разом з бойовими підрозділами заїхали на територію України через окуповані території. Про це розповів верховний головнокомандувач Об'єднаними збройними силами НАТО в Європі Філіп Бридлав.

У свою чергу, Міноборони РФ заявили, що НАТО ввижаються російські танки, які перекидаються в Україну. Міноборони заявляє, що інформація генерала Бридлава про входження на територію України військових з Росії, не відповідає дійсності.

Читайте також:

8

Коментарі

112.11.14, 20:03

Молодці, що знищили загарбників
А преса хай бреше - їй за те платять

    213.11.14, 01:50

    Серед ВСУ втрат немає» *ua_flag *