хочу сюди!
 

Наталія

44 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 44-52 років

лікарі про хуйло

Дослідження підтверджують, що цинізм Путіна, є ознакою його слабоумства
Олена Ярмолюк 09 листопада 2014, 13:52
 1023  6
Дослідження підтверджують, що цинізм Путіна, є ознакою його слабоумства

Між цинізмом і слабоумством існує непереборний зв'язок, який проявляється як ослаблення інтелектуальних здібностей в повсякденному житті. Вчені довели, що цинічна недовіра характеризується безумовною вірою в те, що оточуючі люди мотивовані тільки особистими егоїстичними інтересами. Таку думку висловила дослідник Анна-Маліа Толппанен, доктор філософських наук з Університету Східної Фінляндії, новину передає Преса України.

Вчені з'ясували, що дотримання такої помилкової точки зору тільки посилює слабоумство, що вже розвивається. Повні результати цього дослідження були опубліковані в журналі «Невралгія» 4 листопада 2014 року.

Цікаво, що група вчених з американської Академії Неврологів вважають, що недоумство слід розглядати швидше як якийсь тимчасовий діапазон, під час якого виявляються симптоми, викликані різними розладами, які зачіпають мозок. Таким чином, в такій подачі слабоумство не визначається як окрема хвороба. У той же час, люди, у яких проявилося слабоумство, мають яскраво виражені ослаблені інтелектуальні можливості, що значно впливає на їхнє повсякденне життя.

Результати дослідження спиралися на тестові перевірки більш як 1449 осіб, вік яких був у середньому 71 рік. Учасникам експерименту необхідно було відповісти на певне анкетне опитування і пройти спеціальні тести на слабоумство. Сукупність показників і визначила рівні цинізму випробовуваних. Так, виявилося, що в порівнянні з ровесниками, люди з високим рівнем усвідомленої цинічної недовіри, в три рази більш ймовірно, розвивали слабоумство.

Проводячи паралелі, можна прийти до висновку, що цинічні висловлювання про кохання і мир російського президента Володимира Путіна, закономірні на тлі  військової агресії РФ, яка виявляється по відношенню до всього світового співтовариства, так як є ознакою його слабоумства, що постійно посилюється. 

Читайте також:

10

Коментарі

19.11.14, 18:39

На пнсию - манную кашу через тряпочку сосать!

    29.11.14, 19:18

    Не стаття, а хрень на пісній олії
    Якщо б всі циніки були слабоумними - світц вже не було би
    ПРи владі усі циніки

      310.11.14, 15:18

      І так зрозуміло, що не від надлишку ума полізло в чужу країну воювати, нехтуючи всіма угодами і брешучи на цілий світ.