хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

сук із п"ятої колони обливають зеленкою, а потрібно вішати!

У Харкові комуністку Александровську облили зеленкою (ФОТО)
Виктория Ветрук 07 листопада 2014, 16:26
 369  1
У Харкові комуністку Александровську облили зеленкою (ФОТО)

В Харкові невідомий хлопець облив зеленкою першого секретаря харківського обкому КПУ, депутата Верховної Ради 7-го скликання Аллу Александровську. Повідомляє новину "Преса України".

Варто зазначити, що інцидент стався сьогодні 7 листопада, коли Алла Александровська сперечалася з молодими людьми, які намагалися не допустити проведення мітингу біля вічного вогню.

За словами присутніх на мітингу "проведення акції з червоними прапорами в той час, коли йде війна, неприпустимо". В свою чергу, Александровська стверджувала, що має право на проведення мітингу і не порушує жодних законів України. 

В результаті суперечки, молодий чоловік підійшов і зі шприца з відстані декількох кроків бризнув у обличчя депутата зеленку та спокійно відійшов убік. 

Як повідомлялось раніше, 7 листопада 97 років тому почався державний переворот у Росії - Жовтнева соціалістична революція.

Нагадаємо, що Комуністична партія України - це політична партія. Ідеологічно КП(б)У грунтувалася на марксизмі-ленінізмі, проголошувала своєю метою побудову комуністичного суспільства.

Читайте також:

3

Коментарі