хочу сюди!
 

Кристина

34 роки, діва, познайомиться з хлопцем у віці 30-40 років

А до серпня у носі джолубалися???

Ще одного злодія-міністра уряду Азарова-Януковича оголошено в розшук
Саша Казимирский 30 жовтня 2014, 20:07
 234
Ще одного злодія-міністра уряду Азарова-Януковича оголошено в розшук

Напевно вже складно назвати кого-небудь з членів уряду України часів Азарова-Арбузова, проти яких нинішня влада не розпочала кримінальну справу за розкрадання бюджетних коштів.

Сьогодні оголошено в розшук ще одного недавнього персонажа епохи Януковича у Кабінеті міністрів України. Ним став Юрій Колобов, який займав пост міністра фінансів в уряді Азарова, повідомляє новину «Преса України».

А оголошений він в розшук Службою Безпеки України.

Також повідомляється, що в розшуку від сьогодні знаходиться і Георгій Дзекон, який перебував на посаді голови правління ПАТ "Укртелеком" в ту ж епоху.

Інформація про розшук розміщена на сайті МВС у розділі "Особи, які переховуються від органів влади".

Зокрема, Юрій Колобов розшукується слідчим управлінням СБУ як підозрюваний у скоєнні злочину за ч.5 ст.191 Кримінального кодексу ("привласнення або розтрата чужого майна в особливо великих розмірах або вчинений організованою групою"). 

Згідно з інформацією на сайті МВС, колишній міністр в уряді Миколи Азарова зник з поля зору українських правоохоронців ще 5 серпня. Відносно підозрюваного суд видав дозвіл на його затримання з метою приводу для обрання запобіжного заходу.

Георгій Дзекон також підозрюється в розтраті державних коштів і зник з поля зору українських правоохоронців 2 серпня.

Георгій Дзекон відомий як керівник однієї з найбільш сумнівних схем приватизації в Україні - державного підприємства "Укртелеком", який був куплений маловідомою компанією ЕСУ, а 4 жовтня 2013 року "Укртелеком" став частиною групи СКМ. 

За час правління (з 2004 по 2011 рік) Георгія Дзекона "Укртелеком" перетворився з прибуткового телекомунікаційного оператора в збиткового інтернет-провайдера.

6

Коментарі

130.10.14, 20:24

Неможу натішитися оперативністю "правоохоронних органів". Таке враження що нині розшукувані покидьки стали відомі як крадії "в особливо великих розмірах" тільки після того як вони чкурнули за межі України

    230.10.14, 20:37

    У нас злодіїв не ловлять, а беруть з них хабарі

      330.10.14, 21:16Відповідь на 2 від М_Ірина

      Мій терпець великий, але не безмірний...

        431.10.14, 16:23Відповідь на 3 від Характерник+

        Якщо від Вас залежить - хапайте!