хочу сюди!
 

Дария

34 роки, риби, познайомиться з хлопцем у віці 25-45 років

партія рецидивістів не була б партією рецидивістів

У Первомайську комісія фальсифікує дані електронної системи «Вибори» (ФОТО)
Олег Мисько 28 жовтня 2014, 15:03
 646
У Первомайську комісія фальсифікує дані електронної системи «Вибори» (ФОТО)

У Первомайську керівництво окружної комісії № 132 фальсифікує дані через маніпуляцію електронною системою підрахунку голосів  "Вибори". Довірена особа Аркадія Корнацького повідомила, що його голоси вносяться в систему, як голоси за іншого кандидата. 

Про це заявляє довірена особа кандидата в депутати Аркадія Корнацького Сергій Рохманов, новину передає "Преса України".

"По дільниці № 480583 голоси (103 голоси), які виборці віддали Аркадію Корнацькому, в системі електронного підрахунку "Вибори" вписалися технічному кандидату Киселю. Натомість результат Киселя, який становить 1 голос, пораховано як результат Аркадія Корнацького", - сказав Рохманов.

Він повідомив, що відповідно до протоколів з мокрими печатками з усіх дільниць Аркадій Корнацький перемагає на виборах з відривом у 272 голоси.

"Ми закликаємо СБУ й інші правоохоронні органі негайно втрутитися в ситуацію й  припинити фальсифікацію на 132 виборчому окрузі", - каже Сергій Рахманов.

Нагадаємо, що Дніпропетровська обласна адміністрація заявляє про фальсифікацію виборів із боку опозиціонерів у Кривому Розі та Новомосковську. У зв’язку з цим звертається до Президента України та генерального прокурора з проханням визнати результати виборів недійсними.

Читайте також:

11

Коментарі

128.10.14, 22:20

Какой ты был, такой ты и осталси...
Ну ще добре сказано в Новому Завіті про старі віхи і молоде вино.

    229.10.14, 11:10

    несколько человек публично казнить и всё наладится