Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

Мерія просить екстремалів не "наїзжати" на Кобзаря



У Полтаві намагаються вирішити проблему, що виникла з появою велосипедистів-екстремалів та скутеристів. Вони використовують замість перешкод пам'ятники та інші споруди у місцях відпочинку, і зараз це набуло масового характеру. Монумент українського Кобзаря, який щойно відреставрували, - один із яскравих прикладів такого знущання над архітектурними пам'ятками, на жаль, не останній. Іноді для катання на велосипедах, скейтах та роликах використовують і дитячі майданчики, лавочки, перила, сходинки. Така неприйнятна поведінка спортсменів-аматорів наражає на небезпеку оточуючих.

Саме про це і розмовляли з головою "Руху екстремальної молоді" Дмитром Арзамасцевим та іншими активістами руху начальник управління у справах сім'ї, молоді та спорту Полтавського міськвиконкому Ігор Кислов та директор міського Центру соціальних служб Ольга Буднікова.

Загалом, у обласному центрі займаються екстремальною їздою майже 3 тисячі людей. У місті є один спеціально споруджений майданчик для велоспорту, але, як з'ясувалося, не всім він підходить.

Авторитети екстремального руху в Полтаві пропонують владі облаштувати ще кілька екстрім-майданчиків, а біля пам'ятників встановити спеціальні огорожі.

"Новини Полтавщини".
8

Коментарі