хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

гебельс скніє від заздрощів слухаючи москальську брехню

Лавров: Ми так хотіли миру, але проти цього влада України
Илья Скибинский 19 серпня 2014, 17:44
 Лавров: Ми так хотіли миру, але проти цього влада України



Глава російського зовнішньополітичного відомства Сергій Лавров не перестає радувати свого господаря в Кремлі спотворенням фактів для громадськості.

В одному зі своїх останніх інтерв'ю Лавров досить красномовно намагався виставити офіційний Київ винним у зриві переговорів щодо припинення вогню на Донбасі, чого слізно домагаються в Москві, стежачи з болем у серці за «громадянською війною» в регіоні.

«На превеликий жаль, наші українські колеги не відступили від своїх умов, саме тому ми не змогли прийти до угоди про припинення вогню на сході України, якого так хотіла Москва», - красиво для Кремля описав ситуацію Лавров після переговорів у Берліні.

Правда, самий чесний глава МЗС в світі не став уточнювати, які неприйнятні, зухвалі і нахабні умови виставляє «хунта» в Києві.

Виявляється, фашисто-бандерівці в Києві хочуть виконання трьох пунктів: закриття кордону для запобігання поставок зброї і бойовиків з «братньої Росії», контролю за припиненням вогню з боку місії ОБСЄ і щоб повстанці відпустили заручників.

Очевидно, що така нахабна і зухвала позиція молодшого брата не влаштовує Велику Росію, де тільки й думають, що про долю російськомовного населення.

Насправді, виконання перших двох вимог не дозволить Москві і далі безмежно постачати зброю і бойовиків в Україну, внаслідок чого Кремль втратить вплив на події в регіоні. 

Так що міністр закордонних справ Німеччини не зумів знайти спільну мову з главою МЗС Росії, хоча і намагався після їх зустрічі говорити про здоровий погляді на речі з боку Кремля, який є уособленням самої миролюбної нації у світі

6

Коментарі

120.08.14, 12:31

московія = імперія зла і брехні

    220.08.14, 17:49

    они на нас напали и хотят миру