хочу сюди!
 

Лариса

52 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 38-57 років

Семенченко має рацію, москальська задниця має засвербіти

Порошенку радять створити штаб партизанського руху
  • Семен Семенченко

Командир батальйону «Донбас» Семен Семенченко дав українській владі декілька порад, як відбити у агресора бажання воювати в Україні.

Про це він написав у Фейсбуці.

«Президент України міг би створити Центральний (а краще Національний) штаб партизанського руху), а потім би спокійно і методично, НАПОКАЗ проводив би заходи з підготовки населення до партизанської війни. І склади зі зброєю, і масові навчання ополчення в містах, і курси снайперів і саперів тощо. І люди були б зайняті справою, припинили б нервово учитуватися в новинну стрічку. І упевненість у своїх силах з'явилася б, і агресор десять разів подумав би перш, ніж брязкати танчиками біля кордонів», - підкреслив він.

Читайте також: Путінський «гуманітарний конвой» вирушив із Воронежа

Семенченко також вважає потрібним створити спецпідрозділи з боротьби з диверсантами і терористами. «Які мають право превентивно діяти не лише на своїй території. Усе. Гасіть світло. Далі будь-яка агресія невигідна. Град може «випадково» вибухнути, труба розколотися, а пузатий «яструб», мирно відпочиваючи в набитому накраденим у держави добром, десь в європах або селігері, просто десь «загубитися», - відзначив комбат.

5

Коментарі

113.08.14, 13:51

Люди не чекають, що Президент щось зробить, вони самі створюють партизанські загони.

    213.08.14, 16:42

    двумя руками ЗА

      Гість: жека01

      316.08.14, 19:36

      Однозначно на 100% верно сказано! Не время ковыряться в жопе!... каждая девочка должна знать и уметь как спасти жизнь раненым, каждый мальчик-обязан знать и уметь как работать хотя-бы со стрелковым оружием.
      1.Президент України міг би створити Центральний (а краще Національний) штаб партизанського руху), а потім би спокійно і методично, НАПОКАЗ проводив би заходи з підготовки населення до партизанської війни....
      2.Семенченко також вважає потрібним створити спецпідрозділи з боротьби з диверсантами і терористами....