Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

холуї москальські завивають, а як ще завиватимуть...

У Партії регіонів обурені викраденням мера Луганська

КИЇВ. 8 серпня. УНН. Партія регіонів засудила терор влади, що здійснюється у відношенні представників місцевого самоврядування східних областей. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу партії.

У партії обурені випадками, які мали місце 6 та 7 серпня, коли представники батальйону "Айдар" та "Правого сектору" затримали секретаря Донецької міської ради Сергія Богачова та мера Луганська Сергія Кравченка. Чиновників звинуватили у співпраці з сепаратистами.  С.Бочкова відпустили, а мера Луганська відвезли в невідомому напрямку.

"Подібні кричущі факти беззаконня щодо представників місцевого самоврядування східних областей свідчать про те, що владою здійснюється неприкритий терор опозиційних політиків і членів Партії регіонів, залякуються чиновники і депутати. Вважаємо, що вина за ситуацію, що склалася і за ці конкретні випадки повністю лежить на українській владі, яка просто не може навести лад  і забезпечити законність у звільнених від сепаратистів населених пунктах Луганської та Донецької областей. Презумпція невинності, закріплена в Конституції України, і норми Кримінального процесуального кодексу стали порожнім звуком в нашій країні. Груба сила і свавілля стали нормою повсякденного життя", - йдеться у заяві партії.

Партія регіонів звернулася до міжнародного співтовариства, міжнародних правозахисних організацій, засобів масової інформації, щоб незалежні експерти дали правову оцінку "операціям" проведеним бойовиками.

"Ми наполягаємо на звільненні з полону С.Кравченка, покарання винних в його викраденні і викраденні Сергія Богачева, вимагаємо відновлення законність та правопорядок. Також ми сподіваємося, що нинішня влада відмовиться від подібних методів роботи з представниками місцевого самоврядування, а дані факти отримають оцінку з боку правоохоронців, і винні в свавіллі понесуть покарання. Інакше властям буде вкрай складно повернути довіру простих громадян в населених пунктах, звільнених від ополченців самопроголошених республік, і домогтися стійкого миру в регіоні", - йдеться у тексті заяви.

7

Коментарі

18.08.14, 09:00

На горло скарати помічника окупантів