хочу сюди!
 

Лариса

52 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 38-57 років

І, як це можна назвати

Уманських солдат не пустили захищати державу. ВІДЕО
  • Вівторок, 05 серпня 2014, 19:31

umanБійців уманського взводу не пустили до військової частини та відправили додому. Чоловіки підозрюють, що причиною такої поведінки є лист до очільника МВС, у якому вони поскаржилися на свого командира, повідомляє vikka.ua з посиланням на «Надзвичайні новини».

Уманський взвод Національної гвардії, який вже повоював у Слов’янську, після ротації та відпочинку прибув до військової частини, аби знову взяти до рук зброю та повернутися на передову. Уманчани збирали гроші на їжу, тепловізори та оптичні приціли. На все це витратили понад 400 тисяч гривень, розповідає один із бійців.

Однак у військовій частині їм вказали на двері. Бійці вважають, що причиною такого ставлення є лист, який вони відправили міністру внутрішніх справ. У ньому вони поскаржилися на свого командира, який зганьбився на передовій, а зараз працює інструктором у цій бойовій частині. За словами чоловіків, він випивав, стріляв по своїх та роздавав стороннім боєприпаси.

7

Коментарі

анонім

16.08.14, 15:46

Отож, треба не скарги Авакову писати -- він сам нічім не кращий. Треба було ще в АТО пристрелити виродка.

    26.08.14, 19:09Відповідь на 1 від анонім

    хотел это написать

      37.08.14, 09:40

      То, что происходит "внизу" не известно "вверху". И все жалобы "вверх" всеравно спускаются для разбирательств "вниз". Вот тогда-то этот "низ" и отрывается по полной на тех, кто жаловался. Так было всегда ;(( Редко когда бывает по-другому и "внизу" начинают действительно разбираться что к чему. В это время много врагов этой власти и Украины в целом занимают ответственные должности, думают за свое благосостояние, за свою наживу (когда уже подавятся?), а не за Украину, когда как даже по долгу службы обязаны думать за Украину.

        47.08.14, 13:16

        Сьгодні мої побратими можуть встановити справедливий суд!