хочу сюди!
 

Наталія

44 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 44-52 років

СМЕРТЬ кацапським окупантам

Пентагон підтвердив дані про російські бомбардувальники в небі над УкраїноюРосійський військовий літак 25 квітня неодноразово порушував повітряний простір України.

Про це стверджують в Пентагоні, інформує ЛІГА.net.

За словами представника американського військового відомства Стівена Воррена, «в останні 24 години російський літак кілька разів втручався в повітряний простір України». При цьому додаткових деталей Уоррен не привів.

Представник Пентагону, в черговий раз, закликав Росію «зробити кроки з деескалації ситуації» в Україні. За словами Уоррена, 25 квітня співробітники Пентагону зверталися до російських колег з проханням провести телефонні переговори міністрів оборони США та РФ Чака Хейгела та Сергія Шойгу. «Ми намагалися повідомити, що наш міністр готовий до розмови в будь-який час, але не отримали відповіді», – стверджує він.

Нагадаємо, раніше глава Держдепу США Джон Керрі заявляв, що для Росії закінчується час, коли вона ще може змінити свій курс у питанні деескалації ситуації в Україні.

24 квітня Росія почала нові військові навчання поблизу українського кордону.

Того ж дня член Ради федерації РФ Валерій Шнякін заявив, що верхня палата парламенту Росії 29 квітня розгляне питання про можливість введення миротворців на південний схід України.

4

Коментарі

126.04.14, 07:12

А о чем министр обороны США хотел с Шойгу говорить, неужели о нарушении границ США?

    Гість: ТарасЧупринка

    226.04.14, 09:36Відповідь на 1 від пыжик

    щательнее, щательнее москальську жопу вилизуй, а інакше без авансу залишишся