Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

Революція! Революція! Революція! Революція! Революція! Революція


Олексій ГараньІсторик-міжнародник, політолог, політконсультант, учасник багатьох "авантюрних" проектів, що стали успішними
''Бацька'' Янукович діє за кремлівським сценарієм?30 листопада 2013, 10.00

Спочатку – провал у Вільнюсі. Гадаю, що не в останню чергу завдяки "лякалкам", які клалися на стіл Януковичу: щодо економічних втрат, Тимошенко, поразки у 2015 р. Тепер – абсолютно безглуздий розгон мирного Євромайдану, якому новоявлений "батько" (чи "бацька"?) ще два дні тому "аплодував". Демонстрації протесту. Подальше протистояння, можливі провокації і застосування сили. Засудження Заходом, можлива ізоляція і розворот Януковича до Росії.

Чим не подарунок під кремлівську ялинку?

Важливо: 

Продовжувати діяти ненасильницькими методами. Режим уже програв, бо першим застосував силу проти мирних людей. Вони – бояться.

Не блокувати парламент, бо це – трибуна і єдиний орган, непідконтрольний Януковичу.

Чіткі і досяжні вимоги. Зокрема, покарання силовиків, винних у тому що відбулося. Насамперед, Захарченка. Його відставка і початок карної справи проти нього.

Наївне (?) прохання до світової спільноти. Чому не зробити Захарченка нев'ізїним? Зрозуміло, що він діяв за наказом Януковича. Але треба, щоб силовики задумалися. Треба розпочати процес показового замороження рахунків бодай одного з діячів режиму. Це те, чого вони реально бояться (крім Майдану). Пора надіслати "чорну мітку".

PS Написав цей пост, і розумію, що ситуація радикалізується. Треба вимагати відставки президента. Але все залежить від того, скільки завтра вийде людей!!!!!!

14

Коментарі

130.11.13, 17:23

Янукович - маріонетка Путіна.
Впізнаю багатоходову, чудово сплановану акцію скрізьсущого КГБ

    Гість: Лукаш

    21.12.13, 22:07Відповідь на 1 від М_Ірина

    Янукович - маріонетка Путіна.
    Впізнаю багатоходову, чудово сплановану акцію скрізьсущого КГБ
    Після сьогодні можу це із впевненістю підтвердити.ФСБ лише не розраховувало на таку реакцію людей точніше що стільки людей підніметься.Проте провокації продовжуються.