хочу сюди!
 

Sveta

34 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

як не повторити помилок Помаранчевої революції

Євромайдан: Як не повторити помилок Помаранчевої революції, - Олег Соскін  
28 ноября 2013

 В Україні склалася революційна ситуація. На вулиці виходять мільйони українців, прагнучи змін у країні, яка під владою Януковича та його кліки остаточно усталилась, як держава стаціонарного бандита. Тому сьогодні дуже важливо не повторити тих помилок, які були допущені у 2004 році під час Помаранчевої революції.

Одна із серйозних помилок періоду Помаранчевої революції, яку не можна повторювати сьогодні під час Євромайдану, це те, що не була здійснена блокада найбільш агресивних міністерств – Міністерства внутрішніх справ, Міністерства освіти і науки, Міністерства транспорту (тепер – Міністерства інфраструктури). Тоді не були розміщені блокадні пости навколо цих міністерств.
Тому сьогодні не можна ще раз наступати на ті самі граблі і повторювати старі помилки. Ці три найбільш агресивні міністерства необхідно зараз взяти в облогу. Потрібно розмістити навколо цих структур блок-пости у кількості 2-3 тисяч людей. І тим особам, які там працюють, створити таку моральну атмосферу, щоб вони відчували себе зрадниками, виконуючи незаконні та антиконституційні розпорядження. В такому випадку вони мають зрозуміти, що працюють на найбільш бандитські частини правлячого режиму, і усвідомлювати, що за відання і виконання завідомо незаконних розпоряджень і наказів Конституцією України передбачена юридична відповідальність.
Отже, біля цих трьох міністерств потрібно розмістити по 3 тисячі добровольців, там же розмістити інформаційні пункти, які постійно даватимуть звідти інформацію. Навколо цих будівель треба постійно роздавати листівки, показувати, хто такий Табачник, Захарченко, Козак. Що міліція сьогодні, як виглядає, покриває наркоторгівлю, торгівлю органами, постачає наших дівчат в борделі Туреччини, Ізраїлю, Єгипту. Що Табачник довів освіту до повної руїни, і ми займаємо 47 місце у Болонському процесі, що наші дипломи сьогодні нікому не потрібні. Що за часів Козака інфраструктура України практично знищена, у нас розбиті дороги, допотопні потяги, всюди руїна і розруха.
І немає чого на цьому Майдані всім сидіти. Треба формувати загони, брати намети, ставати навколо міністерств і розпочинають їх блокування, як найбільш агресивних, ударних пунктів режиму, які очолюють найбільші україножери, такі, як Табачник. Треба ворога атакувати в його лігвищі. Вони виводять проти людей «Беркут», ходять по університетам, щоб студенти не повставали, не продають залізничні квитки на Київ. Тому необхідно, щоб повсталий народ ішов у їхні гнізда.
Олег Соскін, директор Інституту трансформації суспільства
Помаранчевої революції
13

Коментарі

128.11.13, 20:34

Множте НАКАЗ УГВР ! Населення все більше має ставати НАРОДОМ й БОРОТИСЯ ПРОТИ всяко наброду а особливо проти тих ХРУНІВ які служать НАТО І Москві і зараз хочуть рвати РУСЬ на два фронти+Треба МОЛОДІ найперш ПІДНЯТИСЯ ПРОТИ путінського ІМПЕРзла і недопустити в Киіві створення 2013р НОВОГО Союзу ЛЖЕПРАВАСЛАВНОГО Антихристового ПутінКГБандитського ЦАРСТВА про що є вісті й пророцтва!І саме в Киіві буде особлива сутичка сил ДОБРА І ЗЛА але тоді коли найбільше до Галичини ВОСКРЕСНУТЬ з синеоким русим Христом Богом святі героі і друзі УПА ! Саме ЦЕ головне СЛОВО ми офіцери \священники УПА ширимо за БОЖИМ НАКАЗОМ УГВР вже понад три роки в інтернеті ! ТОЖ хай все більше ЛЮДНО ростуть МАЙдани і УКРАІНА так як треба УПА й Богу ВОСКРЕСНЕ й ПОВСТАНЕ http://blog.i.ua/user/4400999/Слава УКРАІНІ